Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-07-2016 15:11)Radi98 napisał(a): Mam pytanie bo jak już wszystkie playlisty miną to pisze odtwórz następną, no i myślałem, że jak odświeży to od nowa będą leciały, a tu dalej to pisze, więc jak mam to np. na noc zostawić? Mam co godzinę sprawdzać?!
Playlisty się odnowią, ale trzeba obejrzeć wszystkie
No i właśnie nie, dziś zostawiłem na noc i tylko 1 kolejka playlist poszła i dostałem 112pkt.. Jak wszystkie trailery miną to i tak jak odświeży się to pisze kliknij i odtwórz następną, więc nie rozumiem jak na noc zostawiacie.
(02-07-2016 15:50)supercola napisał(a): Korzysta ktoś z VPS OpenVZ Standard na mints ? Bo nie wiem czy dopłacać, bo na tym tańszym nie jestem w stanie więcej niż 6 kart otworzyć ..
a da się dopłacić czy masz zamiar kupic kolejny? Swoja drogą support na mintshost jest do niczego
(02-07-2016 18:15)Fsociety napisał(a): Jestem w stanie zaoferować Ci pełny poradnik i wiedzę jak zdobyć bardzo dobrego VPSa (8GB ramu, 4 rdzeniowy procek i przepustowość łączą 500Mbps) za dokładnie 0zl! ZA FREE!
Frytki do tego gratis? 2
Jest to serwer typu trial np. na miesiąc? Czy na stałe?
Masz dość zarabiania na DOGRY na swoim komputerze?
Chcesz całkowicie zautomatyzować ten proces?
Nie wiesz gdzie dorwać dobrego VPSa?
MAM DLA CIEBIE THE BEST OFERTĘ!
Jestem w stanie zaoferować Ci pełny poradnik i wiedzę jak zdobyć bardzo dobrego VPSa (8GB ramu, 4 rdzeniowy procek i przepustowość łączą 500Mbps) za dokładnie 0zl! ZA FREE!
Jedynie czego potrzebujesz to zmienne IP i wolne startery pod ręką
ILE KOSZTUJE TAKI PORADNIK?
Będziesz w stanie zarabiać w ciągu 2 dni na wypłatę 5 euro to wydaje mi się, że cena 10 euro (40 zl) nie jest wygórowana
Sposób zapłaty: Steam gift card w wysokości 10 euro.
Na każde pytanie odpowiem na PM albo w tym temacie.