Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Radek4921 - a jakie to problemy niby miałeś mieć, jak to Captain zawsze pierwszy musi i tak dać kasę jako pożyczkodawca. Więc co polecasz? Samo to że dostałeś po prostu kasę? Jeśli tak, no to ja nie polecam - niedawno potrzebowałem 1,50 zł na paypala do opłaty za transakcję, piszę więc do Captaina, bardziej jako o wymianę, a tu zonk - "nie mam obecnie środków na paypala". A ostatni post Captaina brzmiał że pożyczki są aktualne. Jak na tak "prężnie" działającą lichwę - sądząc po wpisach i czasie działania tematu - okazało się, że jest brak środków aby pożyczyć 1,50 zł
(08-07-2025 08:35)Hybrid1990 napisał(a): @[Radek4921] - a jakie to problemy niby miałeś mieć, jak to Captain zawsze pierwszy musi i tak dać kasę jako pożyczkodawca. Więc co polecasz? Samo to że dostałeś po prostu kasę? Jeśli tak, no to ja nie polecam - niedawno potrzebowałem 1,50 zł na paypala do opłaty za transakcję, piszę więc do Captaina, bardziej jako o wymianę, a tu zonk - "nie mam obecnie środków na paypala". A ostatni post Captaina brzmiał że pożyczki są aktualne. Jak na tak "prężnie" działającą lichwę - sądząc po wpisach i czasie działania tematu - okazało się, że jest brak środków aby pożyczyć 1,50 zł
Bardziej chodziło mi o to, że kiedy miałem problemy ze spłatą bez problemu mogłem przedłużyć termin spłaty lub szedł mi na rękę i zmniejszał % swojej prowizji lub czasami całkowicie jej nie było.