Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak zarobić od 100 do 250 pln w kilka dni, bądz od 500 do 2000 pln w 2/3 miesiące
Czy jak już się ktoś decyduje na wejście w to to objaśniasz o co chodzi w inwestycji?
I czy dobrze rozumiem? W razie gdybym zainwestował 1000 zł i stracę to zwracasz te pieniądze?
Mógłbym zapytać dlaczego nie inwestujesz sam, skoro taki dobry biznes, ale pewnie inwestujesz, a ranga mówi o tym, że chcesz dać zarobić innym :>
RE: Jak zarobić od 100 do 250 pln w kilka dni, bądz od 500 do 2000 pln w 2/3 miesiące
tronjheim, Erdoi Money napisałem PW
(25-02-2016 06:30)Czaq napisał(a): @[nitram] Czy kolejne zarobki są również pewne? Chodzi mi o kolejne inwestycje.
Pozdrawiam
Tak min zarobku 100 zł jest zawsze pewne i zabezpieczenie kapitału w kolejnych inwestycjach też, gwarantowane, pod warunkiem że stosujesz się do moich zaleceń a nie lecisz samopas...
(25-02-2016 17:38)Kazio_Odlotowy napisał(a): Czy jak już się ktoś decyduje na wejście w to to objaśniasz o co chodzi w inwestycji?
I czy dobrze rozumiem? W razie gdybym zainwestował 1000 zł i stracę to zwracasz te pieniądze?
Mógłbym zapytać dlaczego nie inwestujesz sam, skoro taki dobry biznes, ale pewnie inwestujesz, a ranga mówi o tym, że chcesz dać zarobić innym :>
Zgadza się wszystko objaśniam co i jak krok po kroku. Gwarantuje zabezpieczenie kapitału. Zarabiam na tym ale dzięki temu że daje komuś jeszcze zarobić to moje zarobki są większe a tym samym daje możliwość zarobić innym, tak jak mówisz ranga zobowiązuje trzeba sobie pomagać.