Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(29-10-2013 17:56)damianus627 napisał(a):
(29-10-2013 16:44)damianlod napisał(a): ej luudzie, poda mi ktos jakies dobre zrodlo do spamowania? widziałem screna 4mideable i w jego linki weszlo 20 000 osob... powie ktos jak osiagnac chociaz 10 procent tego?
Nie mówi się "ej".
Dodatkowo nikt ci nie poda źródła do spamowania.
Po co by miał to zrobić? Żeby tylko stracić?
Witam!
Mam pewne pytanie-czy ktos z was miał jakieś nieprzyjemności z policją/prokuratorą,sprawy w sądzie odnośnie easysub?
Zarabiam na easysub od jakiegoś czasu na pewnej stronce gdzie wprowadzam ludzi w błąd kierując ich na moją stronę easysub.
Kolega powiedział mi że wedle-
Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
No i korzystam ze swojego IP,czy mogę w najbliższym czasie się spodziewać nieprzyjemności?
(29-10-2013 20:59)Yamakasi napisał(a): Witam!
Mam pewne pytanie-czy ktos z was miał jakieś nieprzyjemności z policją/prokuratorą,sprawy w sądzie odnośnie easysub?
Zarabiam na easysub od jakiegoś czasu na pewnej stronce gdzie wprowadzam ludzi w błąd kierując ich na moją stronę easysub.
Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
No i korzystam ze swojego IP,czy mogę w najbliższym czasie się spodziewać nieprzyjemności?
Zależy jak ich wprowadzasz w ten błąd.
Jednak według mnie jest regulamin, więc osoba która podaje numer powinna go przeczytać i nie mieć do nikogo pretensji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2013 21:28 przez damianus627.)
(29-10-2013 21:27)damianus627 napisał(a):
(29-10-2013 20:59)Yamakasi napisał(a): Witam!
Zależy jak ich wprowadzasz w ten błąd.
Jednak według mnie jest regulamin, więc osoba która podaje numer powinna go przeczytać i nie mieć do nikogo pretensji.
Że tak powiem-wprowadzam ludzi w błąd,że twierdze że mam dla nich rozwiązanie ich problemu,co nie ma żadnego związku z tą stronką easysub.