Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kurcze czekałem na 2 przelewy od norstat za listopad dziś loguje się do banku a tam jeden przelew na kwotę 20 zł a drugi 80 zł nie wiem czy do nich pisać żeby nie było jak w kantarze że będzie trzeba odsyłać
(23-11-2019 11:37)Kryspin napisał(a): dziś z epanel dostałem zaproszenie do godzinnej rozmowy telefonicznej za 150 zł
Też miałem ankietę z zaproszeniem. Zobaczymy w ciągu 2 tygodni mogą dzwonić
dzwonili do Ciebie? Do mnie dziś jakaś babka dzwoniła z pytaniami rozmowa ok 9 min ma mi wysłać jakieś "zadanie" na maila mam je wykonać przez weekend i w poniedziałek będzie dzwonić ankieter
(06-12-2019 14:16)Kryspin napisał(a): Kurcze czekałem na 2 przelewy od norstat za listopad dziś loguje się do banku a tam jeden przelew na kwotę 20 zł a drugi 80 zł nie wiem czy do nich pisać żeby nie było jak w kantarze że będzie trzeba odsyłać
Ja mam podobną sytuację. Czekałam na przelew 20 zł, który zleciłam 14 listopada i wczoraj dostałam 160 zł. Ostatnio miałam też jakieś ekstra 30 punktów a nie wiem za co?
(06-12-2019 14:16)Kryspin napisał(a): Kurcze czekałem na 2 przelewy od norstat za listopad dziś loguje się do banku a tam jeden przelew na kwotę 20 zł a drugi 80 zł nie wiem czy do nich pisać żeby nie było jak w kantarze że będzie trzeba odsyłać
Ja mam podobną sytuację. Czekałam na przelew 20 zł, który zleciłam 14 listopada i wczoraj dostałam 160 zł. Ostatnio miałam też jakieś ekstra 30 punktów a nie wiem za co?