Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
nie wiem od czego to zalezy ale czytałam na brytyjskim forum, że wlasnie to norma nie ma kilka dni ankiet a potem wysyp i tak potem sa sa i potem znowu z tydzien nie ma
[/quote]
Dziękuję bardzo.
A jak jest z tłumaczeniem ? Da się jakoś te ankiety tłumaczyć na telefonie z Androidem i przeglądarki Chrome ?
[/quote]
da sie ale mi jakos nie zawsze wyskakuje propozycja tlumaczenia strony to sobie zaznaczam ze wezme udzial i mam 10 minut na rozpoczaczencie ankiety to wlaczam komputer jak mam mozliwosc i robie na spokojnie
U mnie też była za funta z kawałkiem ale było 400 miejsc a jak próbowałem się zapisać to pokazało że jest już 399 chętnych i już nie chciało mnie dodać.
dzisiaj wpadły mi 2 ankiety, przed chwilą skończyłem drugą za 1.01 dolara i po chwili została zatwierdzona, ta pierwsza nadal nie zatwierdzona. Od ilu wypłata?
(16-11-2018 18:21)nightbear napisał(a): dzisiaj wpadły mi 2 ankiety, przed chwilą skończyłem drugą za 1.01 dolara i po chwili została zatwierdzona, ta pierwsza nadal nie zatwierdzona. Od ilu wypłata?