Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Future AdPro - polski Revshare firmy FutureNet » firma istnieje ale brak kontaktu z właścicielami - nie rejestrować się !

Autor Wiadomość
RE: Future AdPro - polski Revshare firmy FutureNet rewolucja
Sprawdź:
Hej, Czy moge zamknąć konto i otworzyć nowe , pod innym sponsorem ? Nie mam jeszcze kupionej paczki, wiec nie wiele strace , ale nie wiem czy można ?
Mozna Smile

kostek880, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
Można było w fazie przed ad packami. Teraz nie wiem jak jest ale pewnie dopóki nie masz paczki to możesz
Pisało że za rejestrację dostanę darmowe 10$, gdzie one są i jak mogę je wykorzystać w programie ? Mogę za to kupić matrycę 10$ ?
Nie możesz to jest 10$ w walucie media points. Na moim blogu jest napisane co możesz za to mieć. W planie marketingowym firmy również
Tak się przedstawia Min. do Wypłat.

[Obrazek: 5ee488ceec60.jpg]
Glosy: rafi213 (+1)
(20-04-2016 14:33)borowiecki napisał(a):  Hej, Czy moge zamknąć konto i otworzyć nowe , pod innym sponsorem ? Nie mam jeszcze kupionej paczki, wiec nie wiele strace , ale nie wiem czy można ?

Widzę że jeszcze opcja delete account nie zniknęła więc możesz jeszcze usunąć konto i założyć z innego linku. Pod warunkiem ze nie masz kupionej żadnej matrycy lub ad packa w innym przypadku zmiana sponsora nie jest możliwa.

Przy okazji jeszcze o wypłatach z samego Futurenet: także jak w przypadku wypłat z FutureAdPro na każdym procesorze jest fee 4$ to całkowity koszt niezależnie jaką kwotę wypłacamy. Jest tylko jeden warunek trzeba posiadać minimum matrycę za 25$ aby można było zlecać wypłaty.
Temat tego poprzedniego biznesu był już tu poruszany, i zostały rozwiane raczej wszelkie wątpliwości osób które chcą zarabiać Smile
Mozeesz podac na ktorej stonie?
Nie powiem Ci teraz dokładnie na której bo po prostu nie pamiętam numeru strony Wink ale z tego co pamiętam temat ten był poruszany gdzieś na początku
Odpowiedz