Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że na niepotwierdzonym koncie i wrzucaniu linków bezpośrednio z short.st bana nie dostawałem. Za to jak skracałem je dodatkowo na goo.gl żeby wyglądały wiarygodniej to ban szedł po 20-30 pytaniach.
Warto sprawdzić jakie ask linki banuję a jakie nie.
Myślę, że trzeba mieć zweryfikowane konto i puszczać linki bez dodatkowego skracania i będzie git
Spróbuje na weekend tej metody i podziele się wrażeniami Mam nadzieje że będzie chociaż ten 1$ na godzine. Pocieszeniem jest to że porobimy tak godzinkę, a pytania przecież nie są kasowane - tylko zostają.. I każda osoba która wejdzie w profil ofiary, prawdopodobnie wejdzie w ten link - chociaż z ciekawości..
Popracowałem 15 minut.. Zobaczyłem że nawet jednego wejścia nie ma - i odpuściłem.. Żeby zarobić tego 1$ na godzine to potrzebne ok 600 wyświetleń. Czyli na 15 minut powinienem uzbierać 150 wyświetleń. Jeśli nie będzie - sposób nie warty zachodu Napisze za kilka godzin czy ktokolwiek wszedł..
Po 2 godzinach oczekiwań ---> 0 wyświetleń :o Dziwne bo wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcjami, nawet wyłączałem opcje "Zapytaj anonimowo" bo niektórzy na anonimki nie odpowiadają - a tu 0 totalne.. :/
Pytania wysłałem do około 100 użytkowników, liczyłem że coś z tego będzie i totalnie się zawiodłem.. Nie polecam :x W najlepszym przypadku i tak ten sposób nie da godziwej stawki za godzine Dla mnie miało to być "uzupełnieniem" dotychczasowych dochodów ale niestety nie można nawet na to liczyć..