(06-05-2014 20:18)sheko12 napisał(a): Brak chęci znalezienia kartki i długopisu jest oznaką lenistwa i bycia ''przeciętnym'', wiele pomysłów rodzi się w głowie, a pomysły te przekładane są na kartke, chowane albo odkładanie, wiele projektów jest na tablicach rysowniczych przedstawianych....na komputerze piszesz a komputer Cie ogranicza, zapiszesz gdzieś plik i nigdy do niego wrócisz.
Realizowanie tego od razu na kompie to raczej lenistwo nie jest
a co do tematu, przedstawie to na moim przypadku.
Ja jako osoba leniwa, bez doświadczenia w interynach bez wiedzy co do programów itd... postanowiłem coś zarobić używam tego co wszyscy spam fb, Powiesz, że się nie da dziś wpadło 40 złotych z najbardziej promowanego programu jaki istnieje. Na ten moment zarobiłem od 12 kwietnia 550 zł z czego 84 mam na koncie a 410 do mnie wędruje, po co to piszę? a no dlatego, że moim jedynym wkładem był czas i ambicja (no i pare zł na startery) jak przyjdzie kasa na moje konto otworzy mi się pole do popisu (nie wiele większego ale większego). No i to by było na tyle z drobnego "przedstawienia"
Jak widzisz dążę do tego aby mięć ten tysiąc co miesiąc i nie potrzebuje do tego kartki, długopisu, pomysłu itd. korzystam z tego co już wymyślili inni, jasne zarobie mniej, ale czy Facebook był pomysłem Zuckerberg'a a no nie, a jakie wpływy teraz generuje
Trochę wyszło to bez sensu ale główny przekaz ma być taki, że komputer musi chodzić jeśli coś chcesz w internecie zarobić.
Co do postu autora, mimo wszystko oceniam na + lubię takie teksty motywacyjne