(06-04-2014 23:13)wichrzyciel napisał(a): Oooo znalazłem sobowtóra i konkurencje 
Taki sam wiek,cel i sposób zarabiania 
Będę śledził i zapraszam do mojego dziennika http://zarabiam.com/Temat-Mlody-chce-zarobic-PPA-87861
Do jakiej szkoły średniej masz zamiar wybierać się?
Dzięki za posta, co do szkoły to szczerze mówiąc dalej nie wiem

Nigdy nie miałem o Polsce jakiegoś dobrego zdania może ale teraz dopiero widzę jak bardzo trudno jest ogarnąć sobie jakąś przyszłość widząc jakie są perspektywy. Miałem już iść do technikum, najpierw myślałem o logistyce, potem poszedłem na dni otwarte i zachęcali mnie do włókiennictwa które też wydawało się spoko a aktualnie jakbym miał już się decydować w tej chwili to bym szedł do liceum ewentualnie profilowanego na prawo

Tylko nie chciałbym skończyć pracując dla kogoś, chcę pracować na siebie i zarabiać tyle ile włożę w to pracy. Stąd też interesuje się zarabianiem w sieci.
Dzisiaj można by było powiedzieć że miałem bardzo słaby dzień, przekopałem internet w poszukiwaniu informacji dot. promowania filmów na YT (a konkretnie wyświetleń), AddMeFast znowu nie dodaje mi viewsów mimo że tym razem film jest dużo krótszy.
Znowu kupiłem 5000 wyświetleń za 3$ tym razem do nowo dodanego filmu z inną niszą, ale nie chcę aż tak często tego robić na tym etapie i będę kontynuował zgłębianie wiedzy o SEO i promowaniu na YouTube. Nie wiem w sumie co z zaległymi wyświetleniami które kupiłem bo na razie nie widzę żeby przybyły, ale poczekam z tym do jutra.
Poza tym wpadłem na fajny pomysł związany z Facebookiem który w pewnym stopniu rozwija tą metodę spamowania subskrypcjami SMS, jeżeli to wypali to będzie bardzo fajnie ale muszę nad tym solidnie popracować.
Wydatki: 3$
Zarobek: 0$ (nie miałem nawet jednego kliknięcia w ofertę

)