Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Zamknięty]Zegarek

Autor Wiadomość
RE: Zegarek
Sprawdź:
Raczej nie złodzieje, lecz nie powinni pisać orginalnej ceny przedmiotu. Babka przez tel pochwaliła się, ze 1 dnia dostali 200takich samych paczek i od tego czasu wszystkie paczki z lockerz beda monitorowane... Zobaczymy... Ogólnie zapraszam;p http://allegro.pl/item884544442.html
Heh gratulacje jesli uda sie sprzedac to zwroci sie z niemala nawiazka chociaz ja osobiscie bym sobie go juz zostawilTongue
Gratuluje zdobyczy.Wink
No gratulacje, oby więcej takich nagród. Big Grin
gratulacje Smile szkoda, że cło pobierają.. Zobaczymy jak będzie u innych.
To był pojedyńczy wypadek z tym cłem/vatem, zazwyczaj wysyłka przebiega bez problemów. Po prostu Karpik miał pecha... =/
Nie Smile Wszystkim naliczają Smile Tzn za zegarki, PSP go, Xboxy dostali również.
Z tego co wiem z poprzednich restocków nikt nie musiał płacić za te nagrody cła ani vatu.
Z poprzednich nie, teraz trzeba. Na innych forach dostali nagrody i trzeba płacić. Rozmawiałem z babką z UPS i naliczają na wszystkie paczki z LOCKERZ, ponieważ 1 dnia dostali 2,5 tysiąca nagród na taśmę. Wink Nie w samej Polsce, lecz w USA te 2,5 tys
Czyli teraz za wszystko będą naliczać te podatki ? Nawet za np. tanie pendrivy ?
Wątek zamknięty