Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Cheetos - wygraj PSVITA

Autor Wiadomość
RE: Cheetos - wygraj PSVITA
Sprawdź:
Nie rozumiem sklepów które sprzedają promocyjne paczki a nie chcą ich wymieniać Rolleyes
(02-02-2014 08:46)tylkojedno napisał(a):  Nie rozumiem sklepów które sprzedają promocyjne paczki a nie chcą ich wymieniać Rolleyes

Kłóć się z nimi, oni mają obowiązek to wymienić! Jeżeli sprzedają promocyjne paczki to znaczy że są objęte promocją!
Możesz się ich zapytać, jakim prawem nie chcą ich wymieniać, ale nie oczekuj na rzetelną odpowiedź. W sumie im nic nie można zrobić.

[Obrazek: giphy.gif]
A sprzedaż Cheetos'ów wzrosła własnie o 200% Lol
Szukajcie, a znajdziecie. Ja kilka lat temu trafiłem w 1 paczce Lay's 6 kuponów na chipsy i jeszcze 6 z kodami, a wyczułem tylko dwa Big Grin
dzisiaj wymacałem kolejną paczkę za freeBig Grin szkoda że to nie była psvitaBig Grin
Odp: Cheetos - wygraj PSVITA
Tez chcalem pomacac, ludzie dziwnie na mnie paczeli, ochroniaz wyprosil mnie z marketu i tyle po moich zakupach w interku Jerk2

Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach
Takie konkursy są doskonałym marketingiem, który skutecznie sprawia że sprzedaż wzrasta, a ludzie potrafią robić z siebie pajaców macając paczki w sklepach...wątpię, żeby ktoś tę konsolę wygrał, wątpię, że aż 400 sztuk jest do 'wygrania'.
U mnie w pobliskim sklepie marża na jedną paczkę wzrosła o 25groszy, ze względu na popyt...
(08-02-2014 13:25)Tomek93KJ napisał(a):  Takie konkursy są doskonałym marketingiem, który skutecznie sprawia że sprzedaż wzrasta, a ludzie potrafią robić z siebie pajaców macając paczki w sklepach...wątpię, żeby ktoś tę konsolę wygrał, wątpię, że aż 400 sztuk jest do 'wygrania'.
U mnie w pobliskim sklepie marża na jedną paczkę wzrosła o 25groszy, ze względu na popyt...

można wygrać, bodajże 20 stycznia znalazłem kuponik na PSVITE w serowych cheetosach, kilka dni później podjechał pod mój dom kurier DPD i wręczył PS VITĘ Wink Na dowód wstawię zdjęcie jak mi się telefon podładuje. Oczywiście musiałem wypełnić formularz na ich stronce i podać kod Smile

Specjalnie założyłem konto na forum żeby o tym napisać, żebyście wiedzieli, że to nie fake. Sam byłem i w sumie nadal jestem w ciężkim szoku.
(09-02-2014 13:06)ernest1306 napisał(a):  
(08-02-2014 13:25)Tomek93KJ napisał(a):  Takie konkursy są doskonałym marketingiem, który skutecznie sprawia że sprzedaż wzrasta, a ludzie potrafią robić z siebie pajaców macając paczki w sklepach...wątpię, żeby ktoś tę konsolę wygrał, wątpię, że aż 400 sztuk jest do 'wygrania'.

można wygrać, bodajże 20 stycznia znalazłem kuponik na PSVITE w serowych cheetosach, kilka dni później podjechał pod mój dom kurier DPD i wręczył PS VITĘ Wink Na dowód wstawię zdjęcie jak mi się telefon podładuje. Oczywiście musiałem wypełnić formularz na ich stronce i podać kod Smile

Specjalnie założyłem konto na forum żeby o tym napisać, żebyście wiedzieli, że to nie fake. Sam byłem i w sumie nadal jestem w ciężkim szoku.

No to czekamy na zdjęcie Smile
Odpowiedz