Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ile stracicie?

Autor Wiadomość
RE: Ile stracicie?
Sprawdź:
(06-01-2014 16:11)msz199 napisał(a):  
(06-01-2014 14:01)Pawlak093 napisał(a):  Ja nic nie straciłem bo wiedziałem od razu że to SCAM :]

Ale z ciebie Szerlok . beka

...no wiesz jak byś się przyjrzał od poczatku to też byś wiedział,że to wali scamem.
illysms miał identyczną szate graficzną jak easysub a jeżeli ktoś uwierzył w ich początkowe wyjaśnienia o tym fakcie tzn. że szablon potalu został zakupiony taratatatata jest naiwniakiem. Ja byłem pewien,że to klon ku..estwa i złodziejstwa z easy i nie myliłem się... i co,też będziesz wstawiał emotikony beki???

jabolopivolo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
Glosy: gawciu (+1), piotrekprorok (+1)
(07-01-2014 13:29)jabolopivolo napisał(a):  
(06-01-2014 16:11)msz199 napisał(a):  
(06-01-2014 14:01)Pawlak093 napisał(a):  Ja nic nie straciłem bo wiedziałem od razu że to SCAM :]

Ale z ciebie Szerlok . beka

...no wiesz jak byś się przyjrzał od poczatku to też byś wiedział,że to wali scamem.
illysms miał identyczną szate graficzną jak easysub a jeżeli ktoś uwierzył w ich początkowe wyjaśnienia o tym fakcie tzn. że szablon potalu został zakupiony taratatatata jest naiwniakiem. Ja byłem pewien,że to klon ku..estwa i złodziejstwa z easy i nie myliłem się... i co,też będziesz wstawiał emotikony beki???

Więc tobie też gratuluję jasnego umysłu
marna dyszka Smile nie zdążyłem nawet wytestować programu

https://internetowystart.pl
350

Yolo
To jak z czym Easy wystartuje następnym razem ? Moje pytanie jeszcze brzmi jak to się dzieje że oni mają swój dział na tak poważnym forum .
Kto? Gdzie? :O
Profitsms.pl

Strona na której straciłem 270zł w portfelu wcześniej normalnie szły ładnie wypłąty po 50-150zł ale po uzbieraniu większej kwoty zbanowali mi konto z powodu ''niby'' wypłacania kasy ze swojego telefonu, a to jeden typek wysyłał z 15 esów po 23zł.. SCAM nie polecam czytałem w necie ze to nie tylko mi się zdażyło to ich drobny sposób na dodatkowy zarobek. Nie POLECAM !
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: