Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-11-2013 22:50)iCharge napisał(a): Właśnie zlecane są wypłaty, kiedyś mieliśmy problem z terminami wypłat ze względu na to, że jedna osoba nie umiała się z tym uporać, ale teraz są już 2 osoby, więc nie ma większych problemów. Wypłaty robione są w poniedziałki, środy i piątki = )
Oki jak nie będzie faktycznie problemów z kasą to może być nawet lepiej jak chciałem Na 9 klików pobranie wpadło więc dziś osttro jade z tematem mam nadzieję że się nie zawiodę
Wow, sceptycznie podchodziłem do waszego programu
Ale widzę, że naprawdę się staracie i warto dać wam szansę mimo kilku wpadek.
Program z darmowym internetem LTE - super.
No i działający system poleconych, na których zarobiłem już prawie 30zł za wrzucenie kilku linków. Jednakże stawka za poleconego powinna być lekko podniesiona
Możemy po weekendzie podnieść troszeczkę, z kasą nigdy nie było problemów, kiedyś były problemy z terminami wypłat, bo jeden pracownik nie dawał rady, ale teraz jest zatrudnionych 2 na to stanowisko, więc nie ma żadnego problemu.
Dlaczego program nie zalicza mi wejść z YT? Miałem już grubo ponad 300 wejść unikalnych na link, więc ktoś musiał wejść także w link - na torze sprawdziłem czy nalicza osoby z komentarzu filmu YT i okazało się, że nie. Tutaj pojawia się pytanie - jest możliwość odzyskania straconych pieniążków?