Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wybierz konto bankowe dla siebie » www.mamkonto.pl

Autor Wiadomość
RE: Wybierz konto bankowe dla siebie
Sprawdź:
A w tym mBanku izzy konto jak płacisz w sklepie kartą to pobiera opłatę ?
Alior Sync wybrałem bo jest w pełni darmowe, a placówki nie są mi do niczego potrzebne Jerk2

Co do izzy konta, to oficjalne informacje od banku:
Cytat:osoby poniżej 18 lat korzystają z izzyKARTY za darmo,
jeśli masz ponad 18 lat, izzyKARTA jest darmowa, jeśli płacisz nią za zakupy min. 100 zł miesięcznie lub aktywujesz usługę Wypłaty ze wszystkich bankomatów

Dobrze to wygląda, ale z łaski swojej zadbałbyś o jakąś wersję mobilną strony.
Uważam, że wersja mobilna nie ma sensu, bo i tak wnioski wypełniać przez telefon będzie dużo gorzej. Po za tym to wiąże się z dodatkowymi kosztami, na których pokrycie mnie na razie nie stać.

O jakich dodatkowych kosztach mówisz? Nasz świat, zmierza do całkowitej "mobilizacji" technicznej, maksimum za 10 lat, smartphony zaczną wybierać zwykłe, stacjonarne PC'ty, jeśli Twój projekt postrzegasz jako przyszłościowy, musisz zaopatrzyć się w taką wersję witryny. Wink
Ja mam konto w PKO "dla dziecka" Lol
Wszystko za zero, przelewy, pobieranie kasy z konta itp. jedyny minus to że nie mam karty kredytowej i muszę chodzić do banku aby pobrać walizkę kasy Lol Ale ogólnie polecam, za nic nie płacimy ;]
(02-01-2014 15:04)Czesky napisał(a):  O jakich dodatkowych kosztach mówisz? Nasz świat, zmierza do całkowitej "mobilizacji" technicznej, maksimum za 10 lat, smartphony zaczną wybierać zwykłe, stacjonarne PC'ty, jeśli Twój projekt postrzegasz jako przyszłościowy, musisz zaopatrzyć się w taką wersję witryny. Wink

Być może zrobię też wersję "m" ale na to chwilkę trzeba poczekać Smile

Wiecie moze czy Alior Sync pobiera jakas oplate? Wczoraj mi zniknelo ponad 20zl, w liscie transakcji jeszcze nic nie widnieje, na karcie tez.
Nie pobierają żadnych opłat, jedynie za przelewy zagraniczne.

Mam konto pierwsze w pko.
3zł miesięcznie za kartę a reszta za darmo. Oprócz tego mają fajne zabezpieczenie w postaci kart zdrapek z kodami do przelewów. Jak ktoś nie chce korzystać z karty to nic nie płaci.Smile
Wątek zamknięty