Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Alior Sync wybrałem bo jest w pełni darmowe, a placówki nie są mi do niczego potrzebne 2
Co do izzy konta, to oficjalne informacje od banku:
Cytat:osoby poniżej 18 lat korzystają z izzyKARTY za darmo,
jeśli masz ponad 18 lat, izzyKARTA jest darmowa, jeśli płacisz nią za zakupy min. 100 zł miesięcznie lub aktywujesz usługę Wypłaty ze wszystkich bankomatów
Uważam, że wersja mobilna nie ma sensu, bo i tak wnioski wypełniać przez telefon będzie dużo gorzej. Po za tym to wiąże się z dodatkowymi kosztami, na których pokrycie mnie na razie nie stać.
O jakich dodatkowych kosztach mówisz? Nasz świat, zmierza do całkowitej "mobilizacji" technicznej, maksimum za 10 lat, smartphony zaczną wybierać zwykłe, stacjonarne PC'ty, jeśli Twój projekt postrzegasz jako przyszłościowy, musisz zaopatrzyć się w taką wersję witryny.
Glosy:
02-01-2014 15:04
patryk0407 UWAGA NA TRANSAKCJE Z TYM UŻYTKOWNIKIEM!
Liczba postów: 1,769
Reputacja:
435 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 35.00
Ja mam konto w PKO "dla dziecka"
Wszystko za zero, przelewy, pobieranie kasy z konta itp. jedyny minus to że nie mam karty kredytowej i muszę chodzić do banku aby pobrać walizkę kasy Ale ogólnie polecam, za nic nie płacimy ;]
(02-01-2014 15:04)Czesky napisał(a): O jakich dodatkowych kosztach mówisz? Nasz świat, zmierza do całkowitej "mobilizacji" technicznej, maksimum za 10 lat, smartphony zaczną wybierać zwykłe, stacjonarne PC'ty, jeśli Twój projekt postrzegasz jako przyszłościowy, musisz zaopatrzyć się w taką wersję witryny.
Być może zrobię też wersję "m" ale na to chwilkę trzeba poczekać
Mam konto pierwsze w pko.
3zł miesięcznie za kartę a reszta za darmo. Oprócz tego mają fajne zabezpieczenie w postaci kart zdrapek z kodami do przelewów. Jak ktoś nie chce korzystać z karty to nic nie płaci.