Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Planujesz zdobyć MacBooka ?
Ankieta jest zamknięta.
Tak 33.33% 14 33.33%
Nie 66.67% 28 66.67%
Razem 42 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Kto planuje zgarnąć MacBooka ?

Autor Wiadomość
RE: Kto planuje zgarnąć MacBooka ?
Sprawdź:
Ja mam 148 ptz i co mi radzice zamówić... ? Trochę obawa bo mam założone trochę fake kont na zlistera xD Więc jak mi to konto zbanują to mam już drugie :]
@skibixd
Jak masz fake konta to szkoda zamawiać bo i tak Cie zbanują jak nieumiejętnie je zakładałes. Z jednego komputera wszystkie założone ? Ile ich masz ?

Za 148 PTZ to jakas gre... za 100 PTZ.
Tylko jak to sie ma do mojego tematu Tongue
No z jednoego kompa. 21 kont xD Ale na takie wirtualne osoby xD
Jak coś to sprzedam na allegro konto ;p
Ja kiedyś myślałem nad MacBookiem ale nie będę miał tyle kasy żeby zapłacić za niego cło i vat Big Grin Cóż wolę na razie tańsze nagrody Smile
Ja długo nad tym myślałem, lecz niestety nie wyrobię się z punktami... :/ Gdyż mam około 900 Tongue No ale w planach mam Netbook Dell, w osteczności PS3/Xbox lub paypal gift jakiś (zobaczymy w jakiej będzie cenie).
Poza tym Macbook w Polsce jest cholernie drogi, więc Vat wyniósłby kilkaset złotych. (nie mówię, że się nie opłacaTongue)
To ja będę musiał zapłacić VAT od Polskiej ceny...? Czy od tej z USA ? ( $999 )
(24-01-2010 11:18)xPietrek napisał(a):  To ja będę musiał zapłacić VAT od Polskiej ceny...? Czy od tej z USA ? ( $999 )

Hmm, no właśnie nie wiem, ale w USA oni to kupili za 999$ i zapłacili od tego podatek VAT. Więc hmm... chociaż... LOCKERZ na przesyłce pisze wartość przedmiotu i pewnie od tego + wartości przesyłki jest VAT, ale jeśli ktoś wie dokładnie to proszę aby się wypowiedział Tongue

Btw. Dlaczego my mamy płacić VAT od czegoś, za co został już zapłacony ten podatek - tylko, że w innym kraju? Nie rozumiem tego :S
[Rozwiązane][Rozwiązane]Kto planuje zgarnąć MacBooka ?
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
Wątek zamknięty