Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziękuję wszystkim za repuciki. Musiałem głębiej poszukać programików i od jutra zaczynam uploadować i udostępniać do Waszego użytku. Dziś lekki przedsmak.
Chciałbym przedstawić Wam świeżutką przeglądarkę. Opera 15 to najlepsza przeglądarka z jakiej korzystałem. Na pewno przyda Wam się przy PPA, bo wczytywanie wszystkich stron jest bardzo krótkie i chodzi wszystko płynnie. Jest to nowość, bo pojawiła się około 3 dni temu. Mało osób o niej wie. Jeżeli bylibyście tacy mili proszę o pobrania i repuciki.
Opera jest do pobrania wszędzie i to kwestia gustu gdzie i komu lepiej chodzi. Mi najlepiej śmiga Firefox poźniej Chrome a na końcu Opera. Ale to tylko dla mnie, tak to polecam
Tak jak pisałem programy nie są w 100% przeze mnie sprawdzone. Sam je w między czasie testuję i proszę również Was o opinie na temat publikowanych programów.