Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Postanowiłem, że będę codziennie publikował dla Was ciekawe programy, które pomogą Wam osiągnąć wyższe zarobki w PPA.
Dzisiejszy program pomoże Wam podwyższych Alexa Rank waszej strony. Dopiero dziś znalazłem program na YT i jeszcze do końca, go nie przetestowałem, ale na pewno nie zaszkodzi. Zapraszam do pobierania.
Tego akurat nie znam dokładnie, ale to co będę publikował postaram się sprawdzić najpierw. Jakbym wstawił link do PPA to możesz się denerwować, ale tu jak zarobię 1 grosz za pobranie to co ci szkodzi???
Postanowiłem opublikować dziś jeszcze jeden program. Tym razem służy on do pozyskiwania backlinków do naszej strony. Działa on tak jak powinien. Znacznie zwiększa się nam ilość odwiedzin na stronę. Wiadomo, że dużo te backlinki nie są warte, ale zawsze poprawi to nasze wyniki odwiedzin na stronie.
Tak jak napisałem. Poprawia on wskaźnik Alexa Rank naszej strony. Działanie jeszcze nie jest w 100% sprawdzone przeze mnie, ale wydaje mi się, że może dużo pomóc każdemu w osiągnięciu lepszych wyników.