Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dozbieranie 1$ to w sumie chwila na USA
Pobierze się dosłownie kilka gierek i wsio. Teraz już tylko kwestia czy wypłacą
Gierki ściągają się szybko, ale niektóre nie chcą się włączyc i nie zlicza punktów.
No będzie ciekawie jak wypłacą
Ja wlasnie zlecam dolara, sie okaze Swoja droga mam pytanko, te oferty po 700 - 800 wam zlicza? Nie chce mi sie zasmiecac konta na FB a trzeba tam sie logowac za pomoca tego konta. Co wy z tym robicie?
(06-05-2013 22:27)mireck napisał(a): Ja wlasnie zlecam dolara, sie okaze Swoja droga mam pytanko, te oferty po 700 - 800 wam zlicza? Nie chce mi sie zasmiecac konta na FB a trzeba tam sie logowac za pomoca tego konta. Co wy z tym robicie?
Raz pozaliczalo, ale te z logowaniem juz drugi raz nie zalicza. Bynajmniej tak zauwazylem
(06-05-2013 22:27)mireck napisał(a): Ja wlasnie zlecam dolara, sie okaze Swoja droga mam pytanko, te oferty po 700 - 800 wam zlicza? Nie chce mi sie zasmiecac konta na FB a trzeba tam sie logowac za pomoca tego konta. Co wy z tym robicie?