Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Krótka analiza:
Agnieszka w ostatnim czasie gra na swoim wysokim poziomie, lecz nie zachwyca ale jestem pewien, że z taką grą spokojnie pokona Rybarikova którą ostatnio co prawda wygrywa praktycznie wszystko, ale każdy mecz z kimś z pierwszej 10 Rybarikova w tym roku przegrała.
Na Li - wraca ona po długiej przerwie spowodowanej kontuzją w Australian Open - prezentowała tam naprawdę świetny tenis, wróciła pełna sił, myślę, że na Lepchenko która z ostatnich 5 meczy 3 przegrała spokojnie to powinno wystarczyć, nawet, jeśli nie będzie w pełni sił : )
Agnieszka Rawdańska - Rybarikova M.
7-6, 2-6, 6-3
Na Li - Lepchenko V.
6-2, 6-4
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2013 21:44 przez rasiak221.)
Krótka analiza:
Agnieszka w ostatnim czasie gra na swoim wysokim poziomie, lecz nie zachwyca ale jestem pewien, że z taką grą spokojnie pokona Rybarikova którą ostatnio co prawda wygrywa praktycznie wszystko, ale każdy mecz z kimś z pierwszej 10 Rybarikova w tym roku przegrała.
Na Li - wraca ona po długiej przerwie spowodowanej kontuzją w Australian Open - prezentowała tam naprawdę świetny tenis, wróciła pełna sił, myślę, że na Lepchenko która z ostatnich 5 meczy 3 przegrała spokojnie to powinno wystarczyć, nawet, jeśli nie będzie w pełni sił : )
Agnieszka Rawdańska - Rybarikova M.
7-6, 2-6, 6-3
Na Li - Lepchenko V.
6-2, 6-4
pomyłka pomyłka, przypadkiem oznaczyłem na zielono
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.