Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jedno jest pewne, wiem bo zaobserwowałem takie zachowania, w tym kraju nie brakuje fanatyków "sprzeciwu wobec władzy"
Ciekaw jestem co musi nastąpić żeby się zaczęło...
Dzięki za wrzucenie tego filmiku marcel_kk. Teraz obejrzę go jeszcze z 10 razy, zapamiętam treść i jak ktokolwiek przy mnie powie, że na wyborach będzie głosował na Tuska, to właśnie tych argumentów użyje przeciw niemu i spróbuje go odwieść od tego pomysłu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2013 13:01 przez prymul1.)
(12-03-2013 17:02)Verb22 napisał(a): po prostu wyjść na ulice, złapać tego gnoja rostowskiego za ja.a i powiesić. Tyle możemy zrobić. Kiedy nadejdą czasy żeby wszczepiać na czipy i obserwować na każdym kroku..
Ty i tak się nie rozliczasz bo się boisz wyjść z domu neosie.
Ludzie są zbyt zmanipulowani moim zdaniem. Poza tym większość to idioci bo na takich się ich wychowuje/tresuje.
Jedyna opcja to jakieś radykalne działania celem obalenia rządu i wybraniu nowego, przydało by się też zmienić kilka ustaleń odnośnie kadencji. Znacie historię, potrafimy się zjednoczyć gdy stoimy na krawędzi, a władza nie jest głupia i też o tym wie.
Wybory to gówno, zostaje rewolucja. Poza tym demokracja to też gówno, wcześniej był król i może nie było idealnie ale przynajmniej coś znaczyliśmy jako naród