Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ?

Autor Wiadomość
RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ?
Sprawdź:
Wiadomo, że każdy serwis ma coś na sumieniu. :|
Glosy: Nutric (+1)
(21-02-2013 22:56)m4rcin93 napisał(a):  Wiadomo, że każdy serwis ma coś na sumieniu. :|

Nie zgadzam się, http://giftoffline.pl ma czyste sumienie.
Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać. Smile

a żeby nie offtopować to highcash chyba nigdy nie kręcił (chybaTongue)Tongue

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
Glosy: rayden (+1), Ty27mek (+1), laterpl (+1), octawius (+1), Dennisek78 (+1), m4rcin93 (+1), Krissu (+1)
Zostawmy inne.
Glosy: Ty27mek (+1), Nicktim (+1), laterpl (+1), CMRR (+1)
Zgadzam się w zupełności z ministrem. W ciągu ostatniego tygodnia ranking zmienił się radykalnie uczciwych graczy powywalali, a została rodzinka ogóra.
Glosy: Ty27mek (+1), CMRR (+1), laterpl (+1), minister1234 (+1)
Zastanawia mnie fakt w jaki sposób obliczyli ten "czas" rozegrania gry.

Dla mnie totalny bez sens. Robią z siebie pośmiewisko i tyle. Jakbym zajął pierwsze, lub drugie miejsce, to już by Pani Barbara podpisywała otrzymanie pisma dotyczącego tej sprawy, w przypadku braku reakcji (odpisania zgodnie z regulaminem) sprawą zajęłyby się odpowiednie osoby, bo to w pewnym sensie jest kradzież, a w 100% oszustwo.

Już nie wspomnę o zapewnianiu, że w trakcie gry oszuści podobno byli usuwani (chociaż ile osób w Liventure -Cashfile, Prizers-, tyle będzie różnych wypowiedzi, bo jest tam totalny brak organizacji i syf jakiego mało gdzie indziej).
Glosy: Nicktim (+1), CMRR (+1), laterpl (+1), Krissu (+1), Dennisek78 (+1)
Chyba nie będzie mi dane wykonać mission impossible prizers: http://screenshooter.net/0335875/22_02_2013__18_53_15
/// edit
Jednak znów działa.
@CMRR jak filmik...? Nagrałeś ? Jak nie to daj znać jak wyślesz im już :] Jestem ciekaw co znowu wymyślą.
ta nagrywałem jeden filmik ale po 10 minutach się zatrzymało nagrywanie (wersja trial, później też trochę się zagapiłem na 7 lvl i gra skończona). Mam już nowy program i teraz znów będę nagrywałSmile
okay ! Jak nagrasz odrazu daj znać!
Pojebany to możesz być Ty FanBoyu CashFaila, 1 post i myślisz że ktoś się przejmie Twoją opinią? Zapłacili Ci za robienie z Siebie idioty czy co?

"Ja gralem uczciwie i sie walcie oszusci." Mój komentarz? ...
Wątek zamknięty