Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ?
Zgadzam się w zupełności z ministrem. W ciągu ostatniego tygodnia ranking zmienił się radykalnie uczciwych graczy powywalali, a została rodzinka ogóra.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2013 12:49 przez Nicktim.)
Zastanawia mnie fakt w jaki sposób obliczyli ten "czas" rozegrania gry.
Dla mnie totalny bez sens. Robią z siebie pośmiewisko i tyle. Jakbym zajął pierwsze, lub drugie miejsce, to już by Pani Barbara podpisywała otrzymanie pisma dotyczącego tej sprawy, w przypadku braku reakcji (odpisania zgodnie z regulaminem) sprawą zajęłyby się odpowiednie osoby, bo to w pewnym sensie jest kradzież, a w 100% oszustwo.
Już nie wspomnę o zapewnianiu, że w trakcie gry oszuści podobno byli usuwani (chociaż ile osób w Liventure -Cashfile, Prizers-, tyle będzie różnych wypowiedzi, bo jest tam totalny brak organizacji i syf jakiego mało gdzie indziej).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2013 15:27 przez Ty27mek.)
ta nagrywałem jeden filmik ale po 10 minutach się zatrzymało nagrywanie (wersja trial, później też trochę się zagapiłem na 7 lvl i gra skończona). Mam już nowy program i teraz znów będę nagrywał