Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? (/Temat-CashFile-org-Prizers-Serwis-czy-walek-65292)

Strony: 1 2 3 4

CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? - minister1234 - 21-02-2013 19:09

SPRAWA ZAMKNIĘTA

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Ty27mek - 21-02-2013 19:11

W sumie na pz było wiele przekrętów, tak więc tym razem nie jestem zaskoczony.
Nigdy nie miałem ich za poważną ekipę, zresztą wiadomo kto tam siedzi, więc sami oceniajcie Smile

PS - mam nadzieję, że nagroda za 3 miejsce jest chociaż "prawdziwa", bo kasa z esków naiwniaków się nazbierała Lol

PS2 - czekam na post od daniela Lol

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - damianus627 - 21-02-2013 19:22

Przecież CF jest coraz bardziej żałosne.

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Skipi - 21-02-2013 19:27

CFoki mówicie ? Smile

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - bios - 21-02-2013 19:29

@up, 2xup

fakt, ale dostałem od nich wypłatę Lol

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Stworkowaty - 21-02-2013 19:30

I tak zaraz udzielą się FanBoye z CashFile, zhejtują nas, zrobią 1000 multikont i udowodnią że serwis jest zaebisty. Smile

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - bios - 21-02-2013 19:32

To są fanboye cf'a?

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Gittech - 21-02-2013 19:33

Jestem na CF od początku mojego zarabiania PPA ( czyli miesiąc ), myślicie że warto teraz przenosić się na coś innego np. FireCash skoro tak wiele ludzi się skarży? Stawki bardzo się różnią?

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - bios - 21-02-2013 19:34

@up Raczej o tym tu nie rozmawiamy. Swoją drogą to oczywiście, że się opłaca. na cf narzucają Ci przy wypłącie - 20%...

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - daniel42na - 21-02-2013 19:37

[Obrazek: UQRVaSV.jpg]

Ale żeby Wam się za bardzo nie narazić to napisze to:
Kaszfile to skam beka

PS. bios z całym szacunkiem nie pisz bzdur, wiem że fajnie dostać reputa od tymka ale wypłaty masz 15stego i w ostatnie 3 dni miesiąca bez żadnych prowizji, reszta dni to tzw. szybkie wypłaty z prowizją zależną od rangi