Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik
UP nie pisałbym, że poszła gdyby nie poszła, bo w ten sposób zostają tylko dwie które mogę sprzedać
UWAGA! Tutor zgodził się zrecenzować niszę - dziś wyślę mu poradnik. Radzę kupić przed publikacją opinii, bo po będzie mnóstwo chętnych i możecie nie zdążyć
(18-02-2013 16:37)hariti napisał(a): UP nie pisałbym, że poszła gdyby nie poszła, bo w ten sposób zostają tylko dwie które mogę sprzedać
UWAGA! Tutor zgodził się zrecenzować niszę - dziś wyślę mu poradnik. Radzę kupić przed publikacją opinii, bo po będzie mnóstwo chętnych i możecie nie zdążyć
Screen z zarobkami by się przydał.Widzę,że trochę tego unikasz,boisz się? bo za bardzo nie wiem jak można zdradzić niszę pokazując zarobki.
Już wiesz jaki jest mój złoty środek?
Poza tym opinia tutora,a screen z zyskami to dwie różne rzeczy. Na pewno opinia+screen podniesie sprzedaż.Ale w sumie wolny kraj - rób jak chcesz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-02-2013 17:20 przez masterex2.)
mimo wszystko chciałbym zobaczyć screeny tych kilku/kilkunastu pobrań dziennie bo teoretycznie dobra nisza w praktyce może okazać się failem..
To chyba nic trudnego zrobić screena pobrań.. chyba że ich nie ma
UP
Napisałem w pierwszym poście, że nie korzystam z niszy, wpadłem na pomysł podczas mojej innej działalności zarobkowej, przetestowałem i teraz dzielę się z innymi użytkownikami. Nisza już oddana do recenzji poczekaj cierpliwie
Testując otrzymałem 3 pobrania w ciągu kilku godzin. Da się prowadzić kampanię agresywniej więc kilkanaście pobrań w ciągu 24h to realny wynik.
Dziękuję wszystkim zadającym pytania w tym wątku - pomagacie mi rozwiewać wątpliwości ewentualnych kupujących. W związku z dużą popularnością poradnika i potencjale niszy zastanawiam się nad podniesieniem liczby sprzedawanych sztuk do 5 i ceny do 100 zł. Ze zmianami wstrzymam się do otrzymania recenzji