Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja napisałem do nich ticketa żeby anulowali mi wypłaty od 28 do 30 marca po 20, 30$ to potem raz a dobrze zlecę większą ilość i nie będzie tyle nerwów 2 wypłatki zostawiłem tylko orientacyjnie żeby wiedzieć kiedy wypłacają mniej więcej. Chociaż pojawiła się informacja że wypłacają już z 24 a ja dalej z 23 nie dostałem.
(03-04-2013 17:27)kleomenes napisał(a): Faktycznie, moje niedopatrzenie Z drugiej strony jestem przekonany, że gdyby była taka możliwość to wypłaty na te kilka $ szły by na potęgę i wtedy czekalibyśmy z miesiąc.
ja co ku temu nie mam wątpliwości, że jak by można było zlecić 1$ to by już ich masa osób kompletnie zleceniami zasypała
no nic nie pozostaje nam nic innego jak czekać na realizację
ja mam na razie pending od 28 marca i nie zlecam mniej jak kilkaset $
Faktycznie dziwna ta polityka skoro dostałeś z tych dni ale ważne, że płacą Ja mam 3 wypłaty w kolejce na chwilę obecną.
Jak je dostanę to wychodzę na 120%, a więc 20% do przodu. Potem już będzie płynąć