Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przejebałem to, zaznaczałem adres strony i enter, myślałem, że się odświeża, raz se kliknąłem F5 i restock, mówie se WTF? Loguje się, nic nie ma, wchodze na strone lockerza, a tu restock już od 9 minut... Brak słów...
Ja leciałem na PSP ale już go nie było. Wziąłem pierwszą lepszą gre na PSP, próbowałem raz zamówić i mnie wywaliło. Za kolejnym razem wziąłem jakąś gre na psp pod oko i udało mi sie zamówić. Ale jaki ona ma tytuł to mnie nie pytać
Daremny restock małpka i autofill nie działała. Mało nagród po minucie już nic nie było to był mój najgorszy restock. z restocku na restock co raz gorzej.
dokladnie popieram tez Andre101 z restocku na restocka coraz gorszy
wole mieć restock z hamburgerowacami i miec więcej nagród niż mieć po 1 z każdej osobno
jestem ciekaw ile wystawili tych nagrod