Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Własna działalność-sklep internetowy

Autor Wiadomość
RE: Własna działalność-sklep internetowy
Sprawdź:
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
Nie macie już pomysłów?
Możesz spróbować reselingu hostingu. Wynajmujesz mocnego dedyka, i udostępniasz na nim miejsce pod strony / blogi

xD
dX
Ja mam znakomity biznes

Wynajmujesz lokal 3 pokoje
Szukasz 3 panie
3 komputery + kamerki
I reklamujesz pokazy erotyczne panie robią pokazy ty bierzesz % Smile

Jeżeli masz 13000 zł to spokojnie możesz więcej lokali wynająć i panienek

Na to jest popyt i zawsze będzie
Dobre, ale to raczej nie dla mnie.
jeśli interesuje Cie import z Chin to pisz do mnie Smile
a nie myślałeś o modelu dropshippingu? poczytaj o tym, wtedy nie musisz mieć swojego asortymentu... są oczywiście plusy i minusy, ale warto się zastanowić i ewentualnie poszukać kogoś, kto by Ci wysyłał do klientów. Twoja rola bardziej w promocji, czyli w dotarciu do klienta, co oczywiście nie jest łatwe. ale nie magazynujesz i często nawet nie wysyłasz..
będziesz sobie za to mogl kupic fajny sklep i trochę przeznaczyc na promocje..
(31-01-2013 15:40)Tadoro napisał(a):  a nie myślałeś o modelu dropshippingu? poczytaj o tym, wtedy nie musisz mieć swojego asortymentu... są oczywiście plusy i minusy, ale warto się zastanowić i ewentualnie poszukać kogoś, kto by Ci wysyłał do klientów. Twoja rola bardziej w promocji, czyli w dotarciu do klienta, co oczywiście nie jest łatwe. ale nie magazynujesz i często nawet nie wysyłasz..

To samo chciałem doradzić, na początek jest to bardzo dobre rozwiązanie, bowiem nie wiesz jaki produkt będzie się dobrze sprzedawał, inwestując w towar, możesz nie sprzedać wszystkiego i będzie Ci on zalegał, a pieniądze pójdą w błoto, dzięki dropshippingowi można zamiast na towar przeznaczyć kasę na to co najważniejsze, czyli reklamę, coraz więcej hurtowni wdraża ten model współpracy ;-)
a znacie jakąś dobrą hurtownię z tym modelem sprzedaży?

karatorq, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
Odpowiedz