Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zanox.com

Autor Wiadomość
RE: Zanox.com
Sprawdź:
Zatrzymałem się na tym etapie:
https://www.dropbox.com/s/d62099029cz47b...5%2037.png

Coś się zmieniło i teraz konieczne jest podanie strony na której będziemy reklamować programy ? Reklama na różnych forach, facebook, mailing to nie w tym programie ? Czy można to jakoś ominąć, jak ?

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Zaakceptowali mi już kilka programów. Odrzucili jednak Bigpoint.
(07-12-2012 21:32)nitram napisał(a):  Zatrzymałem się na tym etapie:
https://www.dropbox.com/s/d62099029cz47b...5%2037.png

Coś się zmieniło i teraz konieczne jest podanie strony na której będziemy reklamować programy ? Reklama na różnych forach, facebook, mailing to nie w tym programie ? Czy można to jakoś ominąć, jak ?

Najwidoczniej musiało się to zmienić. Jak ja się rejestrowałem to miałem dodany tylko i wyłącznie mailing, bez jakiejkolwiek strony internetowej. Dopiero kilka miesięcy temu dodałem stronkę. Przykro mi.

(08-12-2012 00:28)twisted123 napisał(a):  Zaakceptowali mi już kilka programów. Odrzucili jednak Bigpoint.

Najwidoczniej nie spełniłeś ich oczekiwań.
Nie interesują ich serwisy, które skupiają się tylko na pozyskiwaniu graczy.
Oni poszukują naturalnego ruchu i naturalnych ludzi, którzy będą skłonni zainwestować pieniądze w gry.
To więc tak, tak samo jak w Moim temacie, a jeżeli sam wpisałem tak brak, brak gdyż nie mogłem dokończyć w inny sposób rejestracji to nic się nie stanie?
Nic się nie stanie. Tak jak pisałem Ci wcześniej, sam nie mam uzupełnionych tych danych i wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Glosy: Puziowski (+1)
A które programy polecasz do strony o Grach?
+ Tych gdzie są np. Bony do wygrania? Smile
Bigpoint - przede wszystkim
Jeszcze dzisiaj przeglądałem to była nowa gra specjalnie dla Pań, to też zapewne ma wzięcie Wink
Glosy: Puziowski (+1)
"Nie zweryfikowałeś jeszcze swojej powierzchni reklamowej. Zweryfikuj ją teraz!"

A jak zweryfikować Swoją powierzchnie reklamową oraz jak zdobywać Ad Rank? : )
A dodałeś już w ogóle jakąś powierzchnię reklamową? (czytaj. stronę internetową na której będziesz umieszczał reklamy)
Owszem, dodałem, mój blog o grach MMORPG. Smile
Odpowiedz