Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Coś się zmieniło i teraz konieczne jest podanie strony na której będziemy reklamować programy ? Reklama na różnych forach, facebook, mailing to nie w tym programie ? Czy można to jakoś ominąć, jak ?
Coś się zmieniło i teraz konieczne jest podanie strony na której będziemy reklamować programy ? Reklama na różnych forach, facebook, mailing to nie w tym programie ? Czy można to jakoś ominąć, jak ?
Najwidoczniej musiało się to zmienić. Jak ja się rejestrowałem to miałem dodany tylko i wyłącznie mailing, bez jakiejkolwiek strony internetowej. Dopiero kilka miesięcy temu dodałem stronkę. Przykro mi.
(08-12-2012 00:28)twisted123 napisał(a): Zaakceptowali mi już kilka programów. Odrzucili jednak Bigpoint.
Najwidoczniej nie spełniłeś ich oczekiwań.
Nie interesują ich serwisy, które skupiają się tylko na pozyskiwaniu graczy.
Oni poszukują naturalnego ruchu i naturalnych ludzi, którzy będą skłonni zainwestować pieniądze w gry.
To więc tak, tak samo jak w Moim temacie, a jeżeli sam wpisałem tak brak, brak gdyż nie mogłem dokończyć w inny sposób rejestracji to nic się nie stanie?