Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ja się zastanawiam jak potraktują mnie. podczas świąt zjechała się do dziadka rodzina. w domu były aż 3 laptopy i kuzyni, wujkowie, a nawet i dziadkowie pomagali tworząc sobie konta na lockerz. łącznie powstały chyba z 4, ale z różnych komputerów. z tego co się orientuję, IP przy routerach się nie zmienia, więc ciekawe co zrobią, jeżeli okaże się to prawdą...z drugiej strony szkoda, bo mam 15 znajomych, a punktów mi nie dodali,a obecnie mam ich 90, więc na restocku nie poszaleję. w prawdzie liczyłem na to, że uda mi się zbić choćby jakieś ipod'a albo grę, lecz wygląda na to, że będę musiał zadowolić się jakimś bajerem poniżej 100 punktów...wam natomiast życzę powodzenia i mam nadzieję, że ci z was, którzy uczciwie zarobili punkty dostanę te nagrody, na które czekali z upragnieniem, a przy tym nie będzie żadnych niemiłych niespodzianek. P O W O D Z E N I A !!
Powinni zrobić tak by dla nas nie była to 1sza..
UNFAIR.
Ale restocki będą się zaczynać przed 1szą? Ten o godz 1 będzie ostatni, tak? =( (bo słyszałam że mają być 4 restocki co 2h)