Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
2 miechy a tu CICHO !:/

Autor Wiadomość
RE: 2 miechy a tu CICHO !:/
Sprawdź:
ja dobiłem Z-list jakoś 2ponad miechy trmu... koszulki brakTongue
Ja też ma Z-listera od 2 miesięcy i też ciszaSmile
Moze dlatego, ze w ostatnim miesiacu, gdy mozna bylo dostac koszulke wzrosla liczba wbitych z-listerow i lockerz mialo wiecej paczek do wyslania? Wink
no to się nacieszyłem koszulką jedynie zostaje ją kupić na allegro wtedy nie bęnde miał przyjemności otworzenia paczki z USA hmm kur**a ma* i nie dostane koszulko a tak się cieszyłem Sad

a jeśli bym teras zdobył Z-Lista to bym dostał koszulkę tak czy nie bo nie wiem ????

to daj plusa na pocieszenie SadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad:(hehee
a jeśli bym teras zdobył Z-Lista to bym dostał koszulkę tak czy nie bo nie wiem ????[/size]

Dostaniesz coś innego jeszcze chyba nie wiadomo co Tongue
Lisek94PL ale żeś się wysilił bo skopiować i dopisaci to nie sztuka
Dzisiaj patrzę do skrzynki tam przesyłka z Lockerz a tam koszulka za Z-lista po prawie 4 miechach a już straciłem nadzieje

logos60, członek http://zarabiam.com od MARZEC 2010
[Obrazek: sygnatura.php?ptz=9788&login=log...styl=Styl3]
:idea:
Pomogłem daj +
ja czekalem 3 miesiace i 3 tygodnie mayla dostalem na 2 dzien a paczke dzisiaj koszulka jest

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=11000i12000&lo...styl=Styl1]

Z-List [+]
Koszulka Z-lista [+] 30-06-2010 Doszla
Odyss & Logo Fade [+] Marcowy Restock Doszło 29.04

Poluje ;
Macbook
Ipod 8 GB

http://takeagift.pl/polecam:64145
Hehe, ja zdobyłem z-listera jakoś w lutym i do tej pory nawet 1 mail nie przyszedł Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: