Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A gdzie odpowiedź na pytanie moje i poszkodowanego?
Jak na razie ewidentnie widać, że ostro ściemniacie.
Radzę Wam się dwa razy zastanowić zanim coś napiszecie, bo jeżeli tutaj na forum będziecie nikim to w sieci podobnie.
Taka moja dobra rada.
A gdzie odpowiedź na pytanie moje i poszkodowanego?
Jak na razie ewidentnie widać, że ostro ściemniacie.
Radzę Wam się dwa razy zastanowić zanim coś napiszecie, bo jeżeli tutaj na forum będziecie nikim to w sieci podobnie.
Taka moja dobra rada.
3. Każdy Użytkownik ma prawo przekazać dobrowolnie i na własną odpowiedzialność posiadane kredyty innemu Użytkownikowi w postaci Napiwku w trakcie transmisji wideo. Osoba zbierająca napiwki musi prezentować własną osobę i nie może prezentować nagrania. Firma Mpater.pl zastrzega sobie prawo cofnięcia wręczenia napiwku w przypadku naruszenia Regulaminu przez Użytkowników występujących w transakcji.
Bardzo dziękuję. Także jeżeli tak było, to rzeczywiście autor tematu nie ma prawa otrzymać kredytów.
No chyba że było inaczej - to zmienia postać rzeczy.
damianus627 bo widzisz regulamin nie ZABRANIA wyświetlania filmu zabrania tylko zbierania napiwku za film Spryciarze
Jak dla mnie nie ma już o co się kłócić wszystko zostało wyjaśnione serwis Liveshow.pl wygrywa przez ciężki knockout