Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Poiżyjemy zobaczymy...
Nawet jeżeli nie będzie można płacić samymi PTZ to i tak dobrze bo mając sporo punktów powinno dac się zbić cenę do takiego poziomu że nawet po opłaceniu cła i podatku wyjdziemy na swoje. Zawsze można "kupiony" przedmiot sprzedac na allegro i i tak byc do przodu
No ale nie ma się co ekscytowac trzeba poczekac do maja
no ja sadze ze bedzie na tej zasadzie ze jesli tylko za ptz to bedzie trzeba wiecej zaplacic, moze bardziej oplacalne bedzie pol na pol za kase i ptz... zobaczymy, choc co do sklepiku to jestem po rowno pelen obaw co i nadziei... chcociaz najwieksza nadzieje mam na to ze beda nowe sposoby zarabiania ptz albo wiecej filmikow i wtedy kupie sobie i ipod touch i raybanki
Mam konto od października od grudnia zbieram PTZ i chiałbym w końcu coś zgarnąc a w shopie to będzie normalna możliwośc a nie kilka godzin siedziec przed kompem, co ja nie mam co innego do roboty:/
Znając lockerz to żeby kupić coś za same PTZ prawdopodobnie
będzie trzeba posiadać conajmniej dwukrotność cen obecnych. ; /
Żeby tylko restocków nie znieśli.
Według mnie bedzie tak ze restocki zostaną dla tych co lubia siedziec przy komputerze i kampić na restock i na tych restockach bedzie wszystko tansze, natomiast sklep będzie dla tych bardziej wytrwałych co uzbierają dużo punktów i bedą mogli uzyskac duży rabat na dany produkt lub całkowicie uda sie kupic za PTZ mnie tam osobiscie bardzo cieszy ze będzie ten sklep bo 2 restocki juz przegapiłem
Wreszcie jakieś konkrety związane z sklepikiem. Już tak dawno miał być, ale dobrze że w ogóle będzie. ja jestem miło zaskoczony tym faktem myślałem że zapowiedzą jakieś gry czy coś takiego a tu sklepik zapowiedzieli.