Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
MyBB to tandeta jak nie wiem.. IP.Board to super sprawa nowość i powinno się sprawdzić..] I z tego co widzę to większość for porządniejszych ma właśnie wykupioną IP.Board.. Już nie wspomnę o Przemo..]
(08-05-2012 18:47)zarabiamwnecie napisał(a): MyBB to tandeta jak nie wiem.. IP.Board to super sprawa nowość i powinno się sprawdzić..] I z tego co widzę to większość for porządniejszych ma właśnie wykupioną IP.Board.. Już nie wspomnę o Przemo..]
Nie wiem co chciałeś o Przemo powiedzieć, ale to jest shit jakich mało. Używane w większości przez "ziomków" którzy chcą mieć klan i mieć forum, a i tak tam nic nie ma ;/ Ogólnie nie warto używać.
(08-05-2012 18:42)Boonys napisał(a): Cóż, nie jestem przyzwyczajony do zmian, ale to wygląda dobrze. Przecież FG, klucze i shop to są tylko dodatki, zaś nowy silnik daję naprawdę wiele dobrych modernizacji. Chodzi chyba o to, żeby forum działało lepiej, było bardziej bezpieczne, stabilne i funkcjonalne. Wszystkie argumenty wskazują na to, że zmiana powinna być.
Nowy silnik? Jak najbardziej.
nie koniecznie, jeśli nie będziecie chcieli zmienić to zostaniemy, sama ankieta nie specjalnie ma jakieś znaczenie, bardziej czekam na konkretne powody dla których mamy silnik zmienić lub nie, argumenty pokroju : "strace fg" to nie argumenty
@Up, własnie dla tego zagłosowałem tak jak zagłosowałem, uzasadniłem co na prawdę myślę o tym w moim poście, dobra, spam off bo dostaniemy oboje warna.