[Ankieta]Zmiany na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Ankieta]Zmiany na forum (/Temat-Ankieta-Zmiany-na-forum-53273) |
[Ankieta]Zmiany na forum - Coristo - 08-05-2012 17:45 Witam.
Wraz z kończącą się umową z aktualną serwerownią wychodzimy do Was z inicjatywą większych zmian na forum
PAMIĘTAJ ŻE UDZIAŁ W DYSKUSJI JEST 10X CENNIEJSZY NIŻ GŁOS W ANKIECIE !
A więc: ~Zmiana silnika forumowego z MyBB na IP.Board Zalety:
Wady:
Plusów i minusów zapewne jest więcej, nie chciałbym jednak niczego sugerować. Tak więc zapraszam do ankiety i wspólnej dyskusji. Co wy na to? Liczymy na rozbudowane i konstruktywne wypowiedzi oraz opinie Kilka screenshotów z IP.Board: [attachment=507][attachment=508][attachment=509] Edit by Admin: Dla FANBOY'ÓW FG dodam, że waluta sama w sobie nigdy nie zniknie, od zawsze była ona ikoną Naszego forum, jest to jeden z elementów który wyróżnia Nas od innych for o tej samej tematyce. Waluta nie zniknie tego możecie być pewni, co najwyżej Wasze salda i zmieni się sposób ich pozyskiwania, jednak szczegóły pozwolę sobię okryć tajemnicą Dodam jedynie że FG zaczełoby mieć wartość materialną. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Majka - 08-05-2012 17:55 Głos oddany RE: [Ankieta]Zmiany na forum - polik95 - 08-05-2012 17:56 jestem na tak jedynie szkoda, że FG zniknie RE: [Ankieta]Zmiany na forum - nitram - 08-05-2012 17:56 Dla mnie wygląd lepszy niż teraz, powiewa świeżością. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - m4rcin93 - 08-05-2012 17:58 Wygląd IP.Board w ogóle mi się nie podoba. Do tego dochodzi też strata kluczy na SB oraz FG. Jestem na nie (Ale i tak już przegłosowane ) RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Satan - 08-05-2012 18:00 Jestem na tak ! RE: [Ankieta]Zmiany na forum - DDK - 08-05-2012 18:01 Jestem na tak. Wygląd IPB jest bardzo profesjonalny i wygląda świetnie. Trzeba brnąć do przodu i rozwijać się o nowe technologie RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Inten - 08-05-2012 18:02 Bezsens. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - vanor - 08-05-2012 18:05 zagłosowałem na Tak , jednak mój głos nie oddaje w zupełności mojego zdania bo według mnie to jest bez różnicy, jeżeli ktoś nigdy nie miał styczności z IP.Boardem to jest to dla niego nowość i jak wiadomo będzie za. Jest dużo plusów, ale nie zapominajmy że są minusy. I tak ostatni głos będzie należał do Banana RE: [Ankieta]Zmiany na forum - xPietrek - 08-05-2012 18:06 Dobry pomysł. Forum się rozrosło, warto by było przejść na coś lepszego. Wady nie są duże w porównywaniu z tym co zyskujemy Jedynie ta strata FG, niektórzy ludzie solidnie je zbierali, może z zamiarem wymiany na coś innego... Pasuje im to jakoś wynagrodzić, chyba że nie mają nic przeciwko stracie. |