Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
AdFoc.us jest nowy rewolucyjny sposób na zarabianie pieniędzy » AdFoc.us jest nowy rewolucyjny sposób na zarabianie pieniędzy

Autor Wiadomość
RE: AdFoc.us jest nowy rewolucyjny sposób na zarabianie pieniędzy
Sprawdź:
Witam ostatnio reklamowałem linki adfoc.us na różnych forach ,i mam problem bo nie wiem skąd jest ten ruch ? Wie ktoś jak to sprawdzić ?

Z góry dziękuje .
daj spokoj stary Big Grin na adf.ly większe stawki na pewno o tym słyszales więc nie wiem czemu rejestrujesz się na stronie ,która oferuje mniej niż inne. Smile
Mało zrozumiałem z tego 1 posta.

Rozumiem, że nadal płaci ?

Chodzi mi, ile czasu się czeka na wypłatę ? 1 wypłata to będzie. Ponieważ translator tłumaczy jak tłumaczy więc wiadomo.
Refresh. Potrzebuję odpowiedzi.
Czytałem gdzieś, że jest niewypłacalny o ile to było o tym.
Mam już 46$ Big Grin
Ja 10$+ Wink, tylko chcę wiedzieć jak wygląda wypłata u nich.
Ciężko powiedzieć... mają swoje fora ale bardzo łatwo mogą usunąć posty, które ich oczerniają, więc sam fakt, że jest forum to żaden dowód,

w międzyczasie znalazłem pewien blog:
http://o-ogy.blogspot.com/2012/09/adfocus-is-scam.html

i wpis na zagranicznym forum:
http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=2550409

Kiedyś wypłacali i były na to dowody, teraz jest coraz więcej dowodów na to, że nie wypłacają(pobierają pewnie tylko kasę od reklamodawców, zyskali trochę sławy i przestali opłacać użytkowników).

Pamiętam, że co najmniej na dwóch forach jeszcze AdFocus miał oficjalne konta, jak znajdę nieco więcej info, to dam znać.
No dzięki za info.

Czyli trudno stwierdzić. A wypłacałeś kiedyś z tego serwisu ?
Tak ale były to początki AdFocusa i raczej nikt na niego nie narzekał, szybko zrezygnowałem, bo poszła masa plot o malwarze schowanym u nich w reklamach, szkoda mi było mojej reputacji Smile

Dwa nowe linki:
http://freelegitonlinejobs.blogspot.com/...legit.html
http://www.egyhacks.net/2012/07/warning-...-2012.html

Jak widać sypią banami bez powodu, właśnie rozmawiałem przy okazji ze znajomym, powiedział, że 3 miesiące temu po próbie wypłacenia 180$ dostał bana(nie łamał warunków regulaminu, jednak administracji AdFocus to chyba nie obchodzi), dla mnie jest to dostateczny powód, aby omijać serwis z daleka - szkoda czasu i nerwów.

Myślę, że niedługo będzie dostatecznie dużo dowodów, aby zaliczyć serwis z czystym sumieniem do Scamu.
Odpowiedz