Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
I widzicie?? Wszyscy cisneliscie na lockerz a tu taki miły gest z ich strony. Nastepnym razem jak bedziecie chcieli ich krytykowac doobrze to przemyślcie
Jaki bug? Króliki są zablokowane dla użytkowników z poza USA. A jeśli chodzi ci o proxy, to żaden bug tylko zmiana twojego adresu ip na amerykańskie. Dlatego w tedy króliki działają.
No i znowu nic tylko sobie w łeb strzelic :/
Najpierw obejrzałem zaległe filmiki na dzień przed informacją o restocku po zdobyciu 200 PTZ. Wczoraj znowu dodali filmiki, a że miałem troche wolnego czasu, obejrzałem je wszystkie ;/ Dzisiaj czytam, że PTZ x2... żal;D
szok ja po obejrzeniu dziś tych 30 filmików mam 680 PTZ. Siostra dziś w końcu zaczęła kozystać z konta i jak obejrzy wszystkie filmiki to będzie miała 740 i gdzie tu sprawiedliwość