Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tłumaczyliście sobie dokładnie punkt 6 ??? z tego co ja sam zrozumiałem lockerz wysyła nagrody jako gift ale mimo wszystko my musimy pokryć cła i vat i nie ma odwrotu i przesyłki nie można odesłać dobrze zrozumiałem???
No tak ale w lutowym restocku podobno clo i vat zniesli bo nikt nic nie placil i myslalem ze na stale. a jak to jest restock ruszy praawdopodobnie dzisiaj wiem ze nikt nie wie o ktores ale jak to u nas jest zawsze startuje o pelnj godzine?? np zawsze 0 20 00, 21 00, 23 00 czy zdarza sie ze np 20 43 ?? i o ktorej najczesciej puszczaja??
Bedą wysyłać tak samo jak w lutowym bo lockerzowi nakłada kurier kary za cofnięte przesyłki nie będziesz miał wartości albo wartość błedną czyli 1$ to celnik paczki nie otworzy proste