Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Uzupełnienie poradnika na oglądanie filmików 100% work
(27-03-2010 16:56)omisiu napisał(a): Z tego filmiku nie wynikło czy on oglądnął ten filmik bo nie zaczął mu się wyświetlać... zrobiłem tak samo jak on i nie działa
Nie wyświetlił się, cały czas taki ekran mam. Chyba, że czekaliście kilka minut
(24-03-2010 14:03)wesolutki napisał(a): Win7 działa bez problemu.
1. Wchodzimy w: Start > Panel Sterowania > Sieć i Internet > Centrum sieci i udostępniania.
2. Po lewej stronie "zmień ustawienia karty sieciowej"
3. Wybierz swoje aktywne połączenie lokalne, kliknij prawym klawiszem i "Właściwości".
4. W aktualnych składnikach szukamy "Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4)", zaznaczamy i klikamy "Właściwości"
5. Na dole zaznaczamy "Użyj następujących adresów serwerów DNS".
6. W pole "Preferowany serwer dns" wpisujemy: 208.67.222.222
7. Klikamy "ok" następnie "zamknij".
8. Klikamy jeszcze raz prawym na nasze połączenie lokalne i dajemy "Wyłącz"
9. Powtarzamy krok 8 tylko, że dajemy "Włącz"
10. Cieszymy się z ptz;p
Pomogłem? Możesz dać +
Kurde jaki ty KOX ;D masz x100 up C;
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2010 20:32 przez ZimnyFCB.)
Myślałam, ze już nigdy nie będę mogła oglądać Prom Queen, ale w końcu nadeszła nadzieja xD
Jestem dozgonnie wdzięczna! Mam viste i neostrade. Wszystko pieknie działa! :*
Mój pierwszy post xD Chyba zostane na dłużej na tym forum Fajna atmosfera i generalnie miło
U mnie działa ale teraz mam inny problem... Sad Oglądam sobie filmik i w pewnym momencie się zacina i dalej już nie chce ruszyćSad Raz czekałem nawet godzinę żeby zobaczyć czy się dalej załaduje ale nic z tego... Wie ktoś dlaczego tak się dzieje? Mam neta radiówkę 4mb