Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Uzupełnienie poradnika na oglądanie filmików 100% work

Autor Wiadomość
RE: Uzupełnienie poradnika na oglądanie filmików 100% work
Sprawdź:
(24-03-2010 17:28)wesolutki napisał(a):  
(24-03-2010 14:23)Miechu napisał(a):  wesolutki zrobiłem wszystko jak napisałeś i dalej nic.

Wejdź i sprawdź czy napewno ci się zapisały te dnsy.

Zapisały się, a gdy próbuję wpisać w IPV6 to pokazuje komunikat o nieprawidłowym adresie.

PS.
Jakby co to macie filmik: http://pl.tinypic.com/r/2iu9hxl/5
Z tego filmiku nie wynikło czy on oglądnął ten filmik bo nie zaczął mu się wyświetlać... zrobiłem tak samo jak on i nie działa
(27-03-2010 16:56)omisiu napisał(a):  Z tego filmiku nie wynikło czy on oglądnął ten filmik bo nie zaczął mu się wyświetlać... zrobiłem tak samo jak on i nie działa

Nie wyświetlił się, cały czas taki ekran mam. Chyba, że czekaliście kilka minut Tongue
(24-03-2010 14:03)wesolutki napisał(a):  Win7 działa bez problemu.

1. Wchodzimy w: Start > Panel Sterowania > Sieć i Internet > Centrum sieci i udostępniania.
2. Po lewej stronie "zmień ustawienia karty sieciowej"
3. Wybierz swoje aktywne połączenie lokalne, kliknij prawym klawiszem i "Właściwości".
4. W aktualnych składnikach szukamy "Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4)", zaznaczamy i klikamy "Właściwości"
5. Na dole zaznaczamy "Użyj następujących adresów serwerów DNS".
6. W pole "Preferowany serwer dns" wpisujemy: 208.67.222.222
7. Klikamy "ok" następnie "zamknij".
8. Klikamy jeszcze raz prawym na nasze połączenie lokalne i dajemy "Wyłącz"
9. Powtarzamy krok 8 tylko, że dajemy "Włącz"
10. Cieszymy się z ptz;p

Pomogłem? Możesz dać + Tongue

Kurde jaki ty KOX ;D masz x100 [Obrazek: thumbsup.gif] up C;
Myślałam, ze już nigdy nie będę mogła oglądać Prom Queen, ale w końcu nadeszła nadzieja xD
Jestem dozgonnie wdzięczna! Mam viste i neostrade. Wszystko pieknie działa! :*

Mój pierwszy post xD Chyba zostane na dłużej na tym forum Wink Fajna atmosfera i generalnie miło Big Grin
(24-03-2010 17:09)Zel napisał(a):  Lol, ludzie nie potrafia w tych czasach nawet skorzystac ze zwyklego proxy? Wink

Ogarnij się
1. To nie proxy
2. Proxy jest karalne
3. Robią wszystko dobrze tylko że poprostu nie działa
ja mam intenet z iplusa.Może ktoś wie jak ustawić zeby chodziły filmy?

budzik6410, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
U mnie działa ale teraz mam inny problem... Sad Oglądam sobie filmik i w pewnym momencie się zacina i dalej już nie chce ruszyćSad Raz czekałem nawet godzinę żeby zobaczyć czy się dalej załaduje ale nic z tego... Wie ktoś dlaczego tak się dzieje? Mam neta radiówkę 4mb
wesolutki mi dziala tylko w niektorych filmikach leci komunikat ''this contens is curently unavaible'' tez tak masz?
e a tak sie zastanawiam (tylko nie bijcie ;p) czy to jest w 100% legalne? czy moze za to coś grozić?
Odpowiedz