Kogi człowieku, a kto niby będzie się przejmował, że kotś umieścił twoje imię i nazwisko ?
Może to zostać wytłumaczone, że ktoś chciał ostrzec innych, aby nie robił z toba interesów

Jeśli Morfit nie podał więcej danych, niż imię i nazwisko to szybciej wrucisz z komisiariatu, niż tam zajdziesz, aby złożyć na niego dosniesienie
Oszukałeś kilkaset osób na kwotę jak przeczytałem nawet do 3.000 zł. Myslisz, że Ci się to upiecze ? Wkońcu ktoś odwarzny zgłosił to na Policję, mimo iż jest to osoba bezstronna
Może wkońcu wkrótce skończy się płacz wszytskich, którzy żalą się jak ich oszukałeś, na ile i krórzy nic z tym nie zorobili

A jeśli podszywałeś się jeszcze pod kogoś w celu wyłudzienia pieniędzy, to się właśnie nazywa "podszywanie się pod kogoś", pod co można podciągnąć rozpowszechnianie danych ( jeszcze nie twoich ) !!!
Od chwili, kiedy Morfit zgłosił to na Policję, z pewnością obserwują te forum i zauwarzyli twoje docinki i prowokację, której pewnie celem jest zmuszenie Morfita do wycofania oskarżenia.
Więc nie strasz go paragrafami, bo to ty dostaniesz zajebiście wyskoką grzywnę, a jeśli się podszywałeś, to może nawet coś w zawieszeniu.
Jeśli faktycznie Policja się tym zainteresuje, zaczną wzywać po kolei wszytskch użytkowników, którzy mzostali przez Ciebie oszuakni w celu składania zeznań, a jest ich sporo jak wyczytałem
Mnie osobiście nie ouszkałeś, więc nic o Ciebie nie mam, ale jeśli jesteś oszustem, mam nadzieję że bekniesz za to
Dziekuję i do Widzenia
P.S. Szkoda, że taka osoba jak ty psuje dobrą atmosferę na forum. Pewnie jeszcze przez Ciebie banan będzie musiał się pofatygować i przekazać Policji dane dotyczące twoich przekrętów ;/