Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik SC

Autor Wiadomość
RE: Poradnik SC
Sprawdź:
Pomyliło mu się 165 z 82 Sad Biedny Big Grin

Nie kupujcie bo oszust

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Glosy: BartuS (+1), Morfit (+1)
Pomyliłem All Time Earnings z Month's Earnings...
A dlaczego jak jestem oszustem i tylko umiem oszukiwać mam poradnik na ocene 9/10 od SzuMiego??
O.o jaka tam metoda. 80$ w tym miechu? Bez żadnych metod miałem 300$ w ostatnim miechu mojej zabawy. Ale szczerze to poswiecilem w tamtym miechu razem ok. 15h.
Wy czytać nie umiecie??
OD WCZORAJ SPRAWDZAM TÄ„ METODE!!
I masz o 16h 2,5$.
Weź potestuj miesiąc i wróc.

Nie rozumiem dlaczego możesz sprzedawać na tym forum.. Tyle ludzi już oszukales.
od wczoraj 17$
Dziś 9 pobrań.
Mało, ja bez żadnych metod mam 30 pobrań teraz, ale po co się chwalić jak dzieci pokroju hackiera albo bartus'a ? co się jarają decalami /megafacepalm
No ale ja z 1 filmikiem..
Chętnie kupię. Sprawdź PW.

@EDIT:

Kupiłem ten poradnik i jestem szczerze nie zadowolony. To nie jest żaden sposób. To tylko nędzne 2 zdania jak niszczyć filmy innych na YT, poprzez klikanie łapy w dół i flagowanie filmów. Co to ma być ? Miały byś konkrety, anie lanie wody. Nie wiem co Szumi widział w tym ale jego recenzja jest jakaś naciągana.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Poradnik] Darmowy poradnik do pozycjonowania SEO mclain 19 12,881 16-06-2021 16:53
Ostatni post: Hybrid1990
Exclamation [PORADNIK] Kompletny praktyczny poradnik zarabiania na FIVERR kamil0071 1 3,389 30-12-2015 13:22
Ostatni post: piotrekprorok
  [PORADNIK]Poradnik PPA dla PoczÄ…tkujacych by PaulRcootiC PaulRcootiC 2 2,208 27-10-2013 18:42
Ostatni post: Admin
  ############# [PORADNIK] Jak zdobyć mase pobrac z PPD !! [ / PORADNIK] ############# sobolek 2 2,225 23-04-2013 08:39
Ostatni post: Coristo

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: