Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik SC

Autor Wiadomość
Poradnik SC
Sprawdź:
Sprzedam poradnik na SC.
Jak być pierwszym na liście wyszukiwanych na YouTube.
Cena poradnika : 10$ - Dla pierwszej osoby 5 $
Metoda jest potęża więc tyle kosztuje.!
Nikomu nie daje do recenzji.
RE: Poradnik SC
Nikt ci nie da tyle kasy bez recenzji
Darmowych kopii nie będę dawał bo ta osoba może mieć każdy filmik po kilka naście tysięcy wyświetleń w 1 dzień...
Zapodaj screena zarobków.
Metode testuje od wczoraj niestety, ale mając 1 plik mam 9 pobrań(1 filmik, 1 dzień)
ja ci moge zrecenzowac jak chcesz bo i tak sie nie bawie w sc juz dawno
Sorki ale naprawdę nie mogę... Oddał bym Ci ale to jest za potężna metoda...
bboy jak chcesz, ja juz ci odpuszczam te 10 zł, ale nie mysl ze o tym zapomne
Glosy: BBoy (+1)
Ok, dzięki.
Jak ja będę miał coś (jakiś poradnik itp. ) i Ty będziesz zainteresowany to pisz.
Mozesz co najwyzej posnic ze ktos kupi bez recenzji od kogos zaufanego .
I co z tego ze to potezna metoda? Pff.. Rowniez moge miec zdjecie idioty na komputerze i moge wystawic to na ''sell'' pod nazwa
Mega Wspanialy Poradnik DO CF/SH (Nie daje do recenzji) za 30$ ... Ciekawe czy ktos by kipil...
Glosy: michal2612 (+1), Morfit (+1)
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Poradnik] Darmowy poradnik do pozycjonowania SEO mclain 19 12,881 16-06-2021 16:53
Ostatni post: Hybrid1990
Exclamation [PORADNIK] Kompletny praktyczny poradnik zarabiania na FIVERR kamil0071 1 3,389 30-12-2015 13:22
Ostatni post: piotrekprorok
  [PORADNIK]Poradnik PPA dla PoczÄ…tkujacych by PaulRcootiC PaulRcootiC 2 2,208 27-10-2013 18:42
Ostatni post: Admin
  ############# [PORADNIK] Jak zdobyć mase pobrac z PPD !! [ / PORADNIK] ############# sobolek 2 2,225 23-04-2013 08:39
Ostatni post: Coristo

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: