Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
hehe . Lubelak ^^ ;p Ogółem to mam PSP i mi sie znudziło ,
zbieram na PS3 albo Xbox 360 ale już po wszystkim, chyba
że gdy sklep będzie to będe zbierał na to co chcę "pare miesięcy"
aa nie wszystko stracone
mam 370ptz i 15 filmów co daje łącznie 430ptz
do końca zostało 9 dni co daje 72ptz
=502ptz fake konta i mam psp!
z chamami po chamsku
ale 23 fake konta?
Witam
Piszę bo czuję się bardzo pokrzywdzony,
jesteśmy gorzej traktowani od US team
to prawda ale żeby nagrody wzrosły 4 krotnie?
Uważam że jest to niesprawiedliwe
niech nagrody podrożeją 2-3 krotnie nie 4
liczę na odpowiedz
Pozdrawiam
Napisałem to do Lockerz
Wy też napiszcie coś podobnego
razem możemy więcej!!!
pamiętacie poprzednie restocki?? nagrody najdroższe zawsze znikały w mgnieniu oka, a im mniej wartościowe czyli np gry tym dłużej się utrzymywały, a ten restock który będzie w marcu to gry będą znikały po sekundach a takie super rzeczy jak iPody Touch, PS3, X-Box czy MacBooki to będą chyba z pól godziny się trzymały. Ale burgery teraz cisną teraz z nas, normalnie śmiech na sali. Boję się pomyśleć co będzie w sklepiku. Albo płacimy$$$ albo z 10x droższe nagrody.
Chamstwo! Tak być nie może! Wysłałęm list do lockerz o następującej treści (oczywiście do nich poszła wersja angielska):
Cytat:Teraz mówicie o 4 razy droższych nagrodach? 25 Marca będę miał około 1000PTZ, które chcę wydać na MacBook. Ale nie dam rady zdobyć dodatkowych 3000PTZ w 10 dni! Proszę zmieńcie decyzję!