Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Daty 5x REDEMPTION

Autor Wiadomość
RE: Daty 5x REDEMPTION
Sprawdź:
(13-03-2011 06:15)Morfit napisaÅ‚(a):  I miaÅ‚em racjÄ™ Smile moje daty sÄ… prawidÅ‚owe !

Nie rację, tylko trochę szczęścia, tak jak Twoja postać z avatara w świecie muzycznym. Wink

Restock dzisiaj pomiędzy godziną 23:30, a 2:30. Także nie trzeba kampić całego dnia. Jerk
Jeżeli dostałem coś takiego w mailu:
Cytat:The next Redemption will be on Sunday, March 13th. It will start between 6:30pm and 9:30pm Eastern Daylight Time (US/Canada)
To rozumiem, że redemption będzie dzisiaj o północy?
I jeszcze pytanie, bo nieśledze zbytnio Lockerza. Jak kupie PayPal card 76$ to przyjdzie mi ta karta pocztą, czy może odrazu mi przeleją na konto? Jak z tym jest.

Dobra, właśnie widze odpowiedź na pierwsze pytanie wyżej...
@km222km :
na przyszłość używaj opcji Szukaj. jako że mam czasu to Ci wytłumaczę :
Jeśli wygrasz PayPal $75 to musisz mieć założone konto na PayPalu ( http://www.paypal.pl/ ), jeśli Lockerz potwierdzi Twoją wygraną to pieniądze zostają przelane właśnie tam : http://www.paypal.pl/
Z PayPal'a możesz przelać sobie pieniądze na konto. - jeśli będziesz potrzebował z tym pomocy, pisz na GG 10069461.
Glosy: km222km (+1)
Dzięki. Tyle chciałem wiedzieć.
No i kampimy dzisiaj, dobrze że wybrałem sobie jutrzejszy dzień na oddanie krwi to do szkoly nie ide Lol Mam nadzieję że dzisiaj nie będzie faila i coś zgarniamy nieBig Grin
Co do tych dat to nie muszą one być prawdziwe. Lockerz po prostu po każdym restocku ma czas 48h na zrobienie kolejnego - mogą zrobić wcześniej lub później, choć wiemy, że zazwyczaj robią wszystko na ostatnią chwilę..
Z racji że nie mam dostępu na dzisiejszy restock mogę spróbować komuś coś zamówić. Biorę 40% z refundacji nagrody. Posiadam LRC PRO oraz ER PRO i skrypt do kapczy Smile Chętni pisać na PW
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  5x Redemption Vesperus 7 4,535 01-06-2011 16:24
Ostatni post: Tech
  Dzisiaj General Redemption ;) Tego siÄ™ nie spodziewaÅ‚ nikt info zaraz po 23... roadkill33 38 15,695 17-05-2011 13:59
Ostatni post: dawajrowa
  Regional Redemption Derek 48 11,224 02-04-2011 09:59
Ostatni post: pierog007
  General Redemption Today:) Nayare 5 2,574 25-02-2011 19:01
Ostatni post: Lookso
  GENERAL REDEMPTION - Wiadomość z dnia 18.01.2011r. CrisPL 11 4,062 18-01-2011 22:08
Ostatni post: gornada

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: