Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
U nas PLAY nie działa a w USA tak !

Autor Wiadomość
RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak !
Sprawdź:
Taką odpowiedź od lockerz znalazłam na jednym z for. Wynika, że problem z oglądaniem filmików jest we wszystkich państwach poza Usa oczywiście:/

Dodaliśmy kilka nowych filmów w zakładce PLAY. Od tego czasu otrzymaliśmy wiele wiadomości e-mail od użytkowników, którzy informują nas, że te filmy się nie wczytują i zamiast tego ciągle słyszą nagrany dźwięk: "This content is currently unavailable". Nasz zespół wie o tym problemie i mamy nadzieję rozwiązać go jak najszybciej. Więc spokojnie, każdy z was narażony na ten problem będzie mógł zobaczyć nową zawartość i szybko ujrzeć CHA-CHING do czasu Marcowego Radness!

Mamy również świadomość pewnych problemów, które mają nasi przyjaciele z Wielkiej Brytanii. Jeśli napotkasz problem reklamy zakrywającej zawartość wideo, tymczasowo powinno pomóc kliknięcie w tę reklamę. Staramy się zdiagnozować problem i mamy nadzieję, że rozwiążemy go bardzo szybko!

Niektórzy użytkownicy nadal mają problem z zakładką PLAY, tak więc te informacje powinny być pomocne:

1. Wyczyść pamięć cache.
2. Zrestartuj swoją przeglądarkę lub komputer.
3. Kliknij dwa razy na czarnym polu zawartości filmu (w 99% przypadków sprawdza się)
4. Spróbuj innej przeglądarki
5. Sprawdź ustawienia bezpieczeństwa (rzadko) (tutaj chodzi o ustawienia firewalla, zapory itp.)
6. Zdobądź najnowszego Flash Playera od Adobe

Lockerz nie wspiera przeglądarki Google Chrome, więc musisz używać innej do oglądania filmów w PLAY. Jesteśmy oczywiście bardzo podekscytowani faktem otworzenia zakładki PLAY i większość opinii naszych użytkowników była bardzo pozytywna! Ale - nasza witryna jest w fazie BETA i nadal istnieją pewne błędy i usterki, nad którymi musimy popracować. Dziękujemy za wsparcie i cierpliwość podczas rozwoju Lockerz!
Jutro juz pewnie bedzie dzialac Wink
Może to wam się przyda, u mnie działa.

Cytat:Dla przeglądarki Firefox:

Narzędzia -> Opcje -> Zaawansowane -> Sieć -> Określ, w jaki sposób Firefox ma łączyć się z internetem.

Klikasz "Ustawienia"

A następnie z widocznych opcji wybierasz tą na dole czyli:

"Ręczna konfiguracja serwerów Proxy"

Wpisujesz adres: 67.159.31.22 oraz port 8080

Następnie zahaczasz opcję "Użyj tego serwera proxy dla wszystkich protokołów" i naciskasz OK.

Następnie restart programu i wszystko będzie działać. Potem, aby wyłączyć proxy wystarczy wybrać opcję, żeby Firefox nie korzystał z serwerów i tyle .

(post nie mój, z innego forum)
(10-03-2010 20:47)pioad1 napisał(a):  Może to wam się przyda, u mnie działa.

Cytat:Dla przeglądarki Firefox:

Narzędzia -> Opcje -> Zaawansowane -> Sieć -> Określ, w jaki sposób Firefox ma łączyć się z internetem.

Klikasz "Ustawienia"

A następnie z widocznych opcji wybierasz tą na dole czyli:

"Ręczna konfiguracja serwerów Proxy"

Wpisujesz adres: 67.159.31.22 oraz port 8080

Następnie zahaczasz opcję "Użyj tego serwera proxy dla wszystkich protokołów" i naciskasz OK.

Następnie restart programu i wszystko będzie działać. Potem, aby wyłączyć proxy wystarczy wybrać opcję, żeby Firefox nie korzystał z serwerów i tyle .

(post nie mój, z innego forum)
to dziala wielki plus dla ciebie

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=13098&login=wa...styl=Styl3]
Z-List-aktywny
Koszulka-dostarczona
Cel-next Restock
Co z tego całego proxy?!
Jak się lączymy przez proxy i oglądamy filmy
przez proxy to PTZ są naliczne dla HaMbUrGerÓw!
thx tylko czy za to nie banuja za uzywanie proxy
Dajcie jakieś amerykańskie proxy Smile

@EDIT

Wziąłem proxy z kilku postów wyżej. Zaraz sprawdzę.

@EDIT2

Przez proxy w ogóle nie działa Lockerz.
zrobilem tak jak bylo napisane, to teraz lockerz mi sie strasznie dlugo laduje, juz ponad 2 minuty i nic...
nie oglądajcie filmików przez proxy, tylko nabijacie punkty amerykanom,
poczekajcie dzień może dwa, lockerz na pewno to naprawi

tuxus, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Adobe Flash Player ładuje normalnie, ale nie włącza filmiku. Na proxy wcale nie działa Lockerz.
Odpowiedz