Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ustawienie greasemonkeya - FILM !!

Autor Wiadomość
RE: Ustawienie : greasemonkeya + FILM!!
Sprawdź:
To prawda, ze niektore osoby z tego forum maja skrypt ktory posiada linki do wszystkich przedmiotow i sam automatycznie przenosi nas do strony podczas restocku?
linki do nagród są podane w którymś dziale
a mi nie dziala i nie wiem dlaczego
musisz poprostu wpisac swoje dane w cudzysłowach i dodac strone http://www.lockerz-poland.eu/symulator/ w stronach na ktorych skrypt jest aktywny (prawy klik myszki na małpke w prawym dolnym rogu -> zarządzaj skryptami -> Witryny na których skrypt jest uruchamiany Dodaj -> kopiujesz http://www.lockerz-poland.eu/symulator/ )
Dodalem strone tak jak napisales wszytsko wpisalem jak na filmkiu i nie wypelnia mi pól po wejsciu na to www...
A mi działa. Dodałem adres strony między gwiazdkami i działa Big Grin
[Obrazek: greassss.png] wchodzimy w NARZĘDZIA --> GREASEMONKEY --> ZARZĄDZAJ SKRYPTAMI --> DODAJ Smile łatwe Smile
Dziekuje działa widze gdzie zrobiłem bład Smile a mam pytanie dotyczace lockerz trzeba wpisywac tez tam dres strony lockerz.com czy jest juz wpisany w program ? I czy istenije skrypt to auto logowania ?
no wlasnie teoretycznie ten Quick - login powienien ale niewiem dlaczego mi nie dziala logowanie;/
Aja logowanie ci zadziała ci jak będzie ptzplace !! na pewno zadziała Smile
Odpowiedz