Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
no każdej ino trza xD ja nintendo wii sport i albo sprzedam na allegro albo x36o i dla siebie^^ chyba że do wii bym odrazu guitar hero lecz eszcze niewie.
Sylwester to co mówisz jest mało realne xD Chyba, że jakąś używke znajdziesz... Dolicz sobie opłaty typu vat A zresztą zapytaj Admina bo on posiadał bon na Amazon.FR
(17-11-2009 19:39)Sylwester napisał(a): Dlaczego to mało realne ? Owszem nie chcę kupować jakiegoś lapka który ma 2x 2.7 GHz, 1 GB na karcie grafki, 2 GB ramu + Windows 7.....ale myślałem nad tym http://www.amazon.de/NC6120-Pentium-1867...5&sr=1-284
Czy Admin mógł by mi powiedzieć jak sprawdzić które towary są wysyłane do polski ?
testowałem wysyłke laptopów na kilku produktach i niestety nie wysyłaja ich, akurat tego modelu nie sprawdzałem - najlepiej założyć tam konto które nic nie kosztuje i sprwadzać.