Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
-> REFBACK - 90% $ (Sporo Firm) <-

Autor Wiadomość

Sprawdź:
to może wyjaśnisz jeszcze, dlaczego zaliczasz kliki dopiero od 2.12 ?

Hmm pisałem już :-) ale napiszę jeszcze raz: naliczam dopiero teraz gdyż wtedy dopiero zalogowałem sie na konto mood'ego ... i nie mogę naliczać od początku ponieważ juz raz wam wypłacał i skasował statystyki ... i nie wiem kto ile powinien mieć zapłacone .Więc gdy dostane wyplate z dingo ( narazie nie mogę pisałem już do admina czekam na odpowiedz) i podzielę tą kase na was ... po równo. I wtedy będę naliczał od początku i noralnie

ale ja mówię o Mifriend, a moody nikomu refbacku z niego nie wypłacał.

A.. to trzeba było odrazu :-) mój błąd poprawione już :-)

koli, jak to jest w końcu z tym Twoim reffback'em, ile oferujesz procent??
koli napisał(a):Oferuje refback w wysokości 85%

koli napisał(a):! Osoba która zapisze się w 6 z poniższych firm otrzymuje Refback 90 % !

koli napisał(a):Ważne : ( Konto jest od "moody'ego" więc osoby zapisane u niego w refbacku mogą dalej klikać za 80%)

:mrgreen:

Bloodme napisał(a):koli, jak to jest w końcu z tym Twoim reffback'em, ile oferujesz procent??

koli napisał(a):Oferuje refback w wysokości 85%
koli napisał(a):! Osoba która zapisze się w 6 z poniższych firm otrzymuje Refback 90 % !

koli napisał(a):Ważne : ( Konto jest od "moody'ego" więc osoby zapisane u niego w refbacku mogą dalej klikać za 80%)

:mrgreen:

85 % dostajesz jak zapiszesz się do 1 z firm jeżeli zapiszesz się do 6 dostajeswz bonus i masz 90% a z tymi 80 % jest poprawione bo tak miało być na początku lecz podwyższyłem o 5 %

A ok, teraz rozumiem. :-)

I jak udało się zlecić wypłatę w Dingobux ??

Napisałem do admina odpisał mi że ma jakieś problemy i ze próbuje to naprawć i prosi o cierpliwość wiec lada dzień mam nadzieje że będzie działać

niby co będzie działać ? wierzysz chyba w cuda :->

próbowałem dzisiaj kilka razy wypłacić i pojawia sie coś takiego:
Cytat:Instant Payment Request
The maximum amount of payments per 24 hours has been reached on our site. This limit has been set as a safeguard against hacking.
Please try again in a few hours.
Przecież to jakaś scamerska zagrywka !
Odpowiedz