Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[b:-|3c6d3f55d]makaj[/b:-|3c6d3f55d], Bardzo ciekawe warunki oferty. To może być hit forum! :-) I myślę że ze znalezieniem buxów nie będzie problemu, bo nawet tutaj w dziale Get-Paid codziennie pojawia się masa nowych buxów 8-)
Kurde mam 18 firm + 10, czyli z kilku muszę zrezygnować :-( No, ale dla wspólnej sprawy chyba warto.
Do niedzieli trzeba jeszcze pare spraw ustalić:
1 - kto będzie "liderem"? (pod kim się zapisujemy)? Proponuje, żeby była to koniecznie osoba ze zweryfikowanym AP, bo mogą się przyczepić do sporej liczby przelewów, jak przyjdzie to rozdzielania kasy. Chyba, że założymy specjalne konto AP, dla tego projektu.
2 - kase dzielimy po równo, czy wg. wkładu? Jestem za 1 opcją - nie ma sensu kłócić się o parenaście centów, a nie będzie niepotrzebnego liczenia
3 - po ilu dniach będziemy zlecać wypłaty? Minimum osiągniemy w 1-2 dni, ale jak zlecimy od razu, to zarobimy po pare centów, więc może lepiej poczekać trochę więcej czasu?
Inne rzeczy pewnie wyjdą z czasem, proponuje narazie te 3 rzeczy ustalić
Ja mam zweryfikowane, biznesowe, tylko że prowizje od małych kwot (1, 2, 5$)mogą "zeżreć" nawet 50% przelanej kwoty. Więc raczej odpada :-x Makaj tym rządzi to pod nim raczej będziemy się zapisywać :idea: