Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobra, przestańcie się już kłócić i lepiej odpowiedzcie mi na dwa pytania :idea:(Wiem, że już były zadawane na forum te pytania, ale nie byo na nie dokładnej odpowiedzi, która by mnie satysfakcjonowała :idea:-)
Czy jeśli wyślę im skany dokumentów z innym imieniem i takim samym nazwiskiem (z końcówką -a zamiast -i)to zaliczą mi aktywację?
Nie pamiętam już, czy podczas rejestracji podawałem datę urodzenia, czy jeśli na przesłanych skanach dokumentów będzie inna data urodzenia niż podana przy rejestracji to zaliczą mi aktywację? Czy da się jakoś w profilu zmienić datę urodzenia?
Najpierw piszesz, że nei jestes pełnoletni, a potem że nikt z tego forum tego nie wie. Takk zaskakujesz mnie...
to już nie jest sprawa czy się lubimy czy nie, nie znam kolesia, on nie zna mnie, ale podwaza moje zdanie (słuszne do tego).
Jak masz xx<18 lat to nie jestes pełnoletni :-)
W internet nie trzeba wierzyc :-) śmieszne jest to że ludzie myślą ze są w internecie anonimowi.... Ja już zakończyłem swoje wypowiedzi. Sprawdz PW :-)
PS.Śniechu widze czujny :-P
Jak dla mnei można uznac temat za zakonczony :-)