Sprawdź:
[quote:-|94ac1c1f5="mrw111"][b:-|94ac1c1f5]Pogrebniak[/b:-|94ac1c1f5], Pozwól że ocenię twoje typy

Kiefer-Simon- Jestem fanem Simona ale Kiefer ostatnio gra świetnie i uważam że to Kiefer wygra, choć Simon pokonał samego Federera. No i jednak nie nastawiałbym się na wygraną Artmedie z Zyliną. W ostatniej kolejce wygrali u siebie po golu w 92minucie. MU pewnie powinno wygrać a Rennes bo trudzie też powinni wygrać, bo pamiętaj że u siebie tylko z nimi zremisowali!![/quote:-|94ac1c1f5]
[b:-|94ac1c1f5]
mrw111[/b:-|94ac1c1f5] z Twoich wypowiedzi wynika, że nie za bardzo się orientujesz w sytuacji :->
postawiłem na Simona, ponieważ on w tym meczu będzie lepszy, tak czuję, choć ja jak już wcześniej powiedziałem nie obstawiam półfinałów ani finałów, wolę stawiać na 1/32 1/16 ponieważ wtedy jest dużo spotkań i można coś fajnego wybrać, wtedy bardzo często wchodzą mi kursy 1,60 - 3,60 no ale dzisiaj stawiam na Simona, zobaczymy... :-P
Co do meczy Petrzałki to 1 mecz wygrali po wykorzystanym rzucie karnym Kozaka w 83' :-P
Co do spotkania Rennes w Intertoto to też nie wiem skąd wziąłeś remis, ponieważ było 1-0 dla gospodarzy po golu Leroy'a z 64' :-P